Sari la conținut

Alex4ever

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Alex4ever

  1. ★ Nume real: Alex Perpelea
    ★ Nickname: Alex4Ever
    ★ Ore jucate pe server (link gametracker):  https://www.gametracker.com/player/Alex4ever hellcase.com/JB.EVICT.RO:27015/

    ★ Vârstă (minim 14 ani):14 ani 

    ★ CNP (Primele 4 cifre):5043
    ★ Steam ID (numeric): http://steamcommunity.com/profiles/76561198150292918/groups/
    ★ Motiv pentru care vrei Helper? (minim 80 cuvinte): Motivul  pentru  care mi-as dori admin/helper ar fi acela de a ajuta serverul, a raspunde la fk-uri a ajuta pe oricine cu orice problema pe care o are, A putea da restrict sau sa mut pe cineva care nu ar stii regulamentul,a da kick celor care omoara cu free day sau ban daca ar fi a doua abatere. Eu cred ca as putea sa ma descurc cu gradul acesta helper/admin.Pentru a da mute / gag celor care au un limbaj neadecvat sau celor care fac reclama ban permanent.  Cam asta ar fi ce am avut de spus si daca s-ar putea sa primesc un grad mentionat de mai sus as fii foarte fericit  si bucuros pentru acest server ca  are un nou admin/helper. Va multumesc pentru ca mi-ati dat o sansa deschizand cererile de helper/admin.

    ★ Grad-ul Dorit:Admin/helper/vip/Admin+vip

    ★ Esti dispus sa donezi pentru serverul nostru? Da as fi dispus sa donez pentru server deoarece tin foarte mult la el. Si nu as putea Permite sa nu mai fie.
    ★ Ai citit regulamentul?jailbreakregulament2018

    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?: Sunt in el.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.