Sari la conținut

AndreasMada

Banned
  • Număr conținut

    15
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AndreasMada

  1. pro, Andreas abuzeaza, si habar nu are sa dea o comanda el pune gen /mute red 10 motiv: prost, si cand apasa enter scrie /mute red 10 motiv: =)))))))), cat despre magicianul, cred ca si-a invatat lectia, un advertisment verbal ar fi de ajuns. :)

     

     

     

    Red sa iti mai zic ceva eu niciodata nu am jignit sau injurat un jucator care nu ma injurat pe mine,gen cum a fost lol you ma injurat ma amenintat si a primit ce a meritat.

  2. Bun,deci in primul rand atunci mi-am cerut scuze ca am dat revive @all,am zis am avut bind pe tasta si am apasat din gresala fara sa vreau,si unde abuzez ca te-am mutat la Terro ca ai fost 2 mape la rand si vroia si altu si tu nu intrat t deaia iti este tie ciuda de ce te am mutat?Vai de capul tau alex mai dai si add..Vai de capul tau copile mai bine du-te si stai cu gasca ta de copilasi. Si ce fac eu abuzez Red? Dar tu cand ai murti ti-am dat revive dupa te a omorat ti-ai dat dinou si cand ai primit slay ti-ai dat dinou revive ce facem aicia? Tot eu abuzez nu vai de voi bai copii.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.