--> Sari la conținut

B3culetz47

Member
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de B3culetz47

  1. . Numele tau in joc: B3culetz 2. Varsta: 18 3. SteamID: ( intri pe orice server/workshop map, sau cu boti si scrii status in consola) STEAM_0:1:632400044 4. Link profil steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561199225065817/ 5. Experienta adminat: Am o experienta foarte mare in staff-ul vostru dar cat si in alte comunitati mari. 6. Profil public(da/nu):da 7. Ai citit regulamentul?:cu siguranta ca nu, ce drq? 8. De unde ai auzit de serverul nostru? (optional):- 9. Nume discord impreuna cu tag (exemplu zLow#0144): b3culetz 10. Ai intrat pe serverul de discord? (obligatoriu): yes 11. Ore jucate(!ore pe server): aveam vreo 500 pe cel vechi.
  2. Daca tot dai dovezile pe discord era mai usor sa faci un ticket acolo
  3. B3culetz47

    Reclamatie

    Nu stau sa iti mai explic, astept respuns de la zLow sau de la bronxy. Eu unu refuz sa mai iti raspund deoarece nu pot avea o conversatie cu o persoana care nu poate scrie corect gramatical, multumesc si seara frumoasa iti doresc.
  4. B3culetz47

    Reclamatie

    Nu am mentionat ca m-ai injurat pe mine, tu nici acum nu intelegi treaba asta...
  5. B3culetz47

    Reclamatie

    Nu mi se pare motive "proaste" cum le spui tu,eu zic ca sunt motive foarte bune, avem nevoie de oameni capabili cu experienta, mai bine calitate decat cantitate
  6. B3culetz47

    Reclamatie

    Nu ne permitem acel limbaj mai ales ca te-am atentionat de multe ori, iar daca chiar iti doreai sa intri in staff nu vorbeai asa.
  7. B3culetz47

    Reclamatie

    Faci atata tam tam pentru un ban de 60 de minute, acordat la 2 dimineata...
  8. B3culetz47

    Reclamatie

    Ti-am zis si iti repet, pe faceit nu m-am suparat pe tine, doar ca tu trebuie sa intelegi o chestie cand gresesti trebuie sa iti asumi.
  9. B3culetz47

    Reclamatie

    Te-am atentionat de mai multe ori pe parcursul a doua harti.
  10. B3culetz47

    Reclamatie

    Normal ca ti-am dat raspunsurile alea, pentru ca nu imi place sa ma intrebe lumea "de ce m-ai luat la verificat" ; "de ce mi-ai dat mute" etc...
  11. B3culetz47

    Reclamatie

    Stiu destul de bine ce varsta ai daca nu cumva ai mintit in reclamatia facuta pe forum, iar acum iti mai repet inca o data nu am nimic personal cu tine doar ca, cand gresesti trebuie sa platesti pentru greselile tale.
  12. B3culetz47

    Reclamatie

    Eu avertizez de fiecare data si nu ai cum sa negi asta pentru ca asta imi este instincu',iar legat de scris corect gramatical, mereu este important deoarece cand scrii corect gramatical esti luat in serios, iar cand nu scrii corect gramatical iti dai seama singur cum esti catalogat
  13. B3culetz47

    Reclamatie

    Eu te-am luat la verificat pentru ca te-a reclamat lumea, nu pentru placerea mea de a te verifica sau altceva, asa ca nu mai incerca sa bagi alte subiecte in aceasta reclamatie,mersi.
  14. B3culetz47

    Reclamatie

    Nu are absolut nicio legatura treaba asta cu faceit si ce s-a intamplat acolo, tu doar incerci sa te victimizezi si sa te scoti din ceea ce ai facut, iar eu refuz sa cred ca tu ai experienta de adminat pe alte servere la varsta ta.
  15. B3culetz47

    Reclamatie

    te-am avertizat de multe ori si te-am iertat ca esti mic, dar tu tot continui. Si as mai avea rugamintea sa scrii si tu corect gramatical deoarece suntem la o reclamatie, multumesc. Dar, da mi-ai spus "ce e asta Beculetz" nu am nimic din castigat din treaba asta, nu am de ce sa bag de la mine.
  16. B3culetz47

    Reclamatie

    Si iti dau contra la aplicatie pentru ca nu te cred capabil pentru acea functie, nu exista alte motive pentru acel "CONTRA"
  17. B3culetz47

    Reclamatie

    Si inca o chestie, nu am mentionat NICIODATA ca M-AI INJURAT.
  18. B3culetz47

    Reclamatie

    1 la mana, vorbesti ca la usa cortului si dovada la treaba asta sunt sanctiunile tale 2. Ma iei la misto, spre exemplu cand dau !rank imi spui ca "ce e asta beculetz" 3.Imi spui sa iti dau unmute cand te-am sanctionat ca vorbesti urat. 4.Imi dai mesaj pe discord dupa ce iti acord ban-ul cu "bine beculetz", eu o iau drept o amenintare 5.Continui sa comentezi decizia luata de mine pe discord.
  19. Avand in vedere faptul ca am fost singurul admin on, nu pot sa fiu atent la tot, eu pe tine te-am prins pe tine te-am sanctionat. Nu am 30 de perechi de ochi sa fiu atent peste tot. Tinand cont ca tu faci reclamatie pentru ca nu am sanctionat pe cineva, ar trebui sa imi multumesti ca nu te-am sanctionat ca foloseai u@ degeaba.
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.