Sari la conținut

elta

Member
  • Număr conținut

    1
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de elta

  1. Numele Tau :  Elta7
    Numele Admin-ului Reclamat :  Alexuu

    Motivul Reclamatiei:  saracu face abuz, la prima abatere cand am scris pe u@ dupa ce mi-a dat silence, mi-a dat direct kick, si prima data tre sa comunice, cand am intrat si mi-am cerut scuze si i-am zis ca la prima abatere se comunica si dupa pentru u@ abuziv sau non regulament (AKA pentru cheater report) se poate da kick, si dupa baiatu da ban pentru u abuziv si limbaj fara sa mai scrie nimic in chat inainte.
    Dovezi (Obligatoriu) :  https://imgur.com/a/TlvBgLf

    Martori (Optional) : juma de server, hai pe cine imi amintesc de si-a luat silence mai e Dragon si mai era unu Loky care era simpatic, amandoi martori sau  https://imgur.com/a/TlvBgLf
    Alte Adaugari:   nu e frumos frate sa abuzezi asa de admin copile, nu ma mir ca esti frustrat ca aveai scor mai negativ ca bunicamea dar totusi, nu te descarca pe alti.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.