Sari la conținut

Paradox

Member
  • Număr conținut

    28
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Paradox

  1. Sincer mi-a facut placere sa fiu staff aici la voi , foarte de treaba toti ceilalti din staff dar sunt nevoit sa parasesc staff-ul pe motiv de inactivitate . Poate intr-un viitor apropiat voi reveni !

  2. ro.png ROMÂNĂ

     

    Nume: [numele tău real] : Lucian
    Vârstă [minim 14]:13
    Nick: [numele tău de pe server] : Paradox
    Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/id/prx08/

    Steam ID [STEAM_1:0:00000]:  STEAM_1:0:81311859
    Ore jucate pe server [link gametracker]: 180+ ( Pe contul celalalt vreo 170 iar pe acesta 11+)

    Ore jucate pe server [screenshot !ore de pe server]: 
    Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: [uspromania & uspgo da/nu] Da

    Ai dat like paginii de facebook a serverului?: [https://facebook.com/uspromania da/nu] Da

    Ai intrat în clanul gametracker al comunității?: [https://gametracker.com/clan/uspromania da/nu + nume] Da , Paradox008

    Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: [https://link.usp.ro/discord_usp da/nu + nume] Da , Paradox#8994

    Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: [https://youtube.com/uspesports da/nu] Da
    Ai citit regulamentul?: ma mai gandesc ...  :)))))))))

    Grad admin actual: Admin

    O sugestie pentru server?:  Sa se repare StatTrack-ul pe Arme .

  3. Contra Unban . In primul rand ai acolo un Model pentru cererea de unban , in al doilea rand tu ai luat ban-ul vineri si acuma te trezesti deabea sa faci o cerere de unban . Puteai vedea acolo ca iti aparea forum-ul dupa ce incercai sa te conectezi , daca chiar te interesa o faceai atunci . Spor in continuare in ceea ce faci , daca chiar insisti si spui ca nu ai hack te astept la verificat pc-ul , sunt liber pentru asa chestii oricand 😉 

    • Like 1
  4. Pro UnBan , pentru motivul ca esti activ pe server . Dar pe viitor sa nu te pui sa mai injuri tot server-ul pe motiv ca nu mai poti tu de nervi , poti face simplu o reclamatie respectivului daca este necesar ori simplu faci un screenshot si dai pe u@ sa ii dea gag/mute/silence . Zic sa ai screenshot in cazul in care ti se cere ( de exemplu ca scrie pe team_chat) ;) 

  5. On 2/7/2021 at 10:59 AM, gh0stw4ve said:

    Acum 8 ore a facut aceasta cerere unban, te rog uita te ca a facut demo inainte sa isi i-a ban. Ti se pare ca joaca cu coduri?

    ghostw4ve , il stiu pe sunt nub de pe fivem mai exact de pe ug romania ( nu vreau sa fac reclama) el juca acolo si tin foarte bine minte ca avea alt cont de steam ... hmmm suspect  , acuma mi-am adus aminte mai ales ca am conversatii pe discord cu sunt nub inca din vara . Oare ce s-a intamplat cu profilul sau vechi ? [ Scuze ca ceea ce scriu eu aici nu are treaba cu acest topic dar am vazut ca s-a scris despre sunt nub asa ca voi scrie aici ] !

    • Like 1
  6. pareri ? @Angrry™ :')

    Dragul meu pe acest server de la moly nu iti iei damage in primul rand , vad ca ti-ai si sters de acolo unde apar ultimele tale nume ... invata sa minti te rog eu , dupa sa vii aici pe server cu niste chestii asa de aberante . spacer.png

    • Like 1
  7. Din pacate de la mine ai Contra UNBAN dupa cum a spus Colegul si Prietenul meu Sweety , jucatorii cu Vac Ban luat recent intre 0 - 400 zile vor primi Ban Permanent .

    Dar daca chiar este de la Vac Ware da ai un Pro Unban !

  8. 34 minutes ago, 小丑 CLOVNU said:

    Frate a spus si @snd nu mai puneti fonturile astea...smr si de ce ai pus poza aia cu usp,ai mai pus la o cerere de unban???

    @abcdef aș zice sa te ascunzi in buncăr cu vorbele alea de prost gust si "respectul asta" de cand ne injuri tu pe noi,te crezi in fata blocului cu amicii tai?:))

    da , uitasem de fonturi 😕

  9. Contra UNBAN , Dupa parerea mea nu ai cum sa joci asa de bine pentru orele tale , acuma nu vine vorba neaparat dupa ore ca poti sa fii jucat alte jocuri si sa fii invatat din ele dar esti prea suspect mai ales ca pana la al 5 -lea ban pe acolo nici nu aveai profil-ul facut nici macar poza de profil nimic nimic ... ce pot sa mai zic ... eu tin sa cred si cum am si crezut de la inceput ca tu ai un cont main cu Vac pe el ori joci cu hack dar stii foarte bine sa il ascunzi !

     

                       spacer.png

  10. 6 hours ago, BOT Erik said:

    Nick: BOT Erik
    Profil jucător [STEAM]: https://steamcommunity.com/profiles/76561199133880632/

    Steam ID [STEAM_1:0:00000]: STEAM_1:0:586807452

    Link ban Sourcebans: [https://go.bans.ro] https://go.bans.ro/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:0:586807452&advType=steamid&Submit
    Ore jucate pe server [link gametracker]: Nu stiu cum dau linkul dar sunt sigur ca am intre 3-4 ore 
    Ai intrat în grupurile de steam ale serverului?: Da, go.usp.ro

    Ai intrat pe serverul de discord al serverului?: Da , Light.#0001

    Ai dat subscribe pe youtube canalului comunității?: Da 
    Ai citit regulamentul?: Da

    Descrie situația: Am luat ban pentru cont main cu vac de 200-280 zile

    Dovezi: Nu am dovezi legate de conversatie sau cv..
    ADITIONAL :  Lucian,Vaxe si inca un membru staff m-au lasat sa ma joc in continuare,  dar acest staff nu... + Toti playerii au fost minim odata spectator pe mine si nu a zis nimeni ca sunt codat , din potriva au zis ca stiu sa joc , si ca nu am faze suspecte sau de codat
                               Stafful acela nu are dovezi demo/video cum ca am jucat suspect sau ceva , contul meu a fost banat la Vac Ware pentru simplul motiv ca nu aveam bani bagati in CS:GO si era un motiv de vac acum un an. Deci nu e vina mea de la Vac Ware si consider un motiv penibil pentru a lua ban
                            https://imgur.com/a/Kq6dWvb - Dovada VacWare nu OverMatch Vac Ban

    Salut , te rog da aici link-ul de la contul tau main ! Apoi iti voi raspunde cu un Contra sau Pro ! Mai ales ca nu ai de unde sa stii  daca el are vreo dovada . Poate va pune o dovada in cazul in care are cel care ti-a dat ban-ul !!!spacer.png

  11. Contra , ai Vac pe main ... daca este pe un alt joc acel Vac , atunci ai un Pro . Oricum din cate am vazut a scris Sweety ca a dat si prin !msay sa prezinti main-ul ceea ce nu ai cum sa nu observi ! Te inteleg ca doar intri sa te joci nu sa fii atent la chat , totusi 10 minute nu ai cum sa nu te uiti deloc in chat !!!

  12. On 2/1/2021 at 4:00 PM, UnReal said:

    Nu sunt singurul care spune asta dar sunt singurul care a decis sa faca ceva in privinta asta .

          - Sunt membri in STAFF care nici nu ar trebui sa fie ( nu dau nume ca nu e frumos )

          - Sunt membri in STAFF care sunt pe langa termenul de ADMIN .

          - Sunt membri in STAFF care lipsesc cu lunile, intra o saptamana sau doua si gata, ei cred ca au facut activitate .

          - Sunt membri in STAFF carora le bati obrazul in legatura cu activitatea lor si incep sa isi ia aere de superioritate si incep cu "jigniri" as putea spune, depinde cum interpreteaza fiecare .

    Trebuie revizuita din noua activitatea celor din STAFF atat pe CS:GO cat si pe FORUM . Sunt jucatori destul de activi care dupa parerea mea s-ar descurca mult mai bine decat unii care sunt deja in STAFF si ar merita pe drept .

    Mai am ceva de adaugat care e pe langa subiect, n-am vazut alta alternativa prin care sa o fac, sper sa imi permiteti . Baietii care va luati aere pe chat pe server si nu numai, daca tot luati lumea asa de sus, spuneti-mi si mie ce ati realizat in viata ? Ce ati ajuns ? Sunteti cumva Avocati ? Medici ? Mecanici cu experienta ? Aveti un loc de munca stabil ? Sunteti macar la o facultate cu care va puteti lauda/mandri ? Aveti macar diploma de Bacalaureat ? Trebuie sa va reaminteasca cineva ca tot ce faceti e doar sa va faceti de rusine ? Si da, uneori trebuie sa va tina cineva morala caci aparent multi dintre voi nu stiti sa va comportati, nu stiti ce e ala RESPECT . Cand le spui se supara ca vezi doamne, cine esti tu sa ii critici . De cand trebuie sa fii CINEVA ca sa le arati unora unde gresesc ? de cand trebuie sa fii CINEVA pentru a ajuta pe cineva ? Daca nu vine si va spune un Administrator ca ati gresit cu ceva voi pe restul nu-i bagati in seama ? Administratorii nu va urmaresc pe voi pe server, ei nu vad cum va comportati si cum vorbiti pe server, noi suntem aia, colegii vostri, de aceea ar trebui sa luati aminte la ce vi se spune, ca nu spunem degeaba, o facem ca sa va ajutam tot pe voi, daca nu stiti sa luati de bine o vorba buna nu inseamna ca e ceva gresit la noi . Mi s-au adresat si mie vorbe de la cineva ( nu dau nume ), vorbe care nici macar nu sunt adevarate, si nu sunt de la un coleg ci de la cineva de sus, cineva care nici nu m-a urmarit, cineva care nici nu s-a interesat cu adevarat inainte de a aduce acele afirmatii, doar asa din auzite sau din spusele unor prieteni . Daca chiar vreti sa aveti o comunitate frumoasa, aveti grija de ea, " ingraditio sa infloreasca frumos", scapati de toxicitate, ascultati la ce zic oamenii, stiti cum e, " gura poporului conteaza " . Dar cine sa ma asculte, nu ? :)) Cine sunt e sa va spun ce sa faceti, sunt doar un baiat de 19 ani care arunca si el niste vorbe, sa fie acolo de umplutura . Mda.. in ziua de azi nu se mai stie de termenul RESPTECT si INTELEGERE de vorba buna .. zici ceva, esti criticat, ori exclus din grupul/comunitatea respectiva . Unora ar trebui sa le dea de gandit . Mersi de intelegere :] , daca nu e important ceea ce am zis, pur si simplu ignorati . @snd Tu ce parere ai ? ca Fondatorul Comunitatii USP . 

    Un mare +1 de la mine :]

    • Love 1
  13. On 1/31/2021 at 2:45 AM, irTorr3z said:

    doresc curățarea stafului,de oameni inactiv,mai puțin cei ce au un motiv pentru inactivitate.

    și mai doresc,culmea ce pretențios sunt eu 🙂 integrarea persoanelor care chiar au timp..nu zic să se intre zilnic..dar câte o dată serverul e aproape full și sunt eu cu paradox :))

    ar fi fain să fim câta mai organizați așa să fim mai uniți să ne sfătuim,să comunicăm...

     

    pro domnule chestor.

    +1 

    • Like 1
  14. 7 hours ago, Gabi77. said:

    @VasYiY ia bro,am avut noroc, ca sa nu mai comentezi sau chestii din astea,chiar nu dau cu cheatul pe servere,eu mai intru pe ele ca sa joc si sa ma incalzesc. 

    Gabi77 , daca tot zici tu asa ca ai prime si toate astea apasa acolo unde scrie prime enabled ... sau da-mi aici steam profile-ul tau de la cont-ul acesta iar apoi de la main !

    Mai si zici ca ,,nu ai wall'' dar pe ala de la stairs a fost umpic ciudat , de unde ai stiut tu ca ramane acolo si nu se misca cu shift si ctrl in sus ...  cam prea i-ai stiut ...

     CONTRA UNBAN .

     

    • Like 1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.