Sari la conținut

festiv

Member
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de festiv

  1. 8 minutes ago, alin746 said:

    nu mai fa of topic se vede frate adica cum sa faci bhop ul asa de bine si sa nu stii cum sa urci scara parerea mea e ca ai script la buton ahk nu ai ca e 64 tk deci na astep tc ul lui red/kent/laugh a si cine e TheAssassinRO ?

    Nu stiu cne e asassin . Si eu nu inteleg ce bhop fac atat de bine ? Tie ti se pare ca daca am 300 velo la 4-5 jump uri la rand e script ? Adica serios aici nu mai e vina mea ca stiu sa sar. Nu vreau sa fiu arogant sau ceva de genu dar daca tu nu poti sa sari asa nu inseamna ca unu care poate are script

  2. 5 minutes ago, DodgeR said:

    contra eram pe server, omul are numai 300 speed constant si da toate jump urile first try 

    Nu mai exagera cu toate jump urile first try ca tot halfu 1 data am reusit jumpu de sus pe cutie si pe devblock sa nu mai vorbim ca ma chinui sa sar la aproape toate jump urile si in plus nu mi aduc aminte ca tu sa fi fost pe sv acum cand mi am luat banul

  3. Frate am mai jucat pe sv asta si mai demult cam 1 luna jumate si nu stiu sa sar de pe scari sau sa fac ce ai mai zis tu pe acolo ca nu stiu ce inseamna multe pe run, doar ma joc de distractie, nu am de unde sa invat sa urc pe scari cum trebe daca nu ma joc doar run ma joc si faceit si mm si surf nu stau sa invat pe run toate lucrurile am mai zis o data m am mai jucat pe sv asta care a fost acum inainte de prima carantina. Nu am de ce sa folosesc script de bhop pe un sv pe care ma joc de fun. Dupa parerea mea trebuia sa ma verifici in pc si daca aveam script imi puteai da ban linistit, n0thing ma cunoaste de cand am jucat prima data pe sv infine astept decizia finala.

    • Like 1
  4. [*] Nume: Silviu Tichindelean
    [*] Nick: Silviu
    [*] Admin'ul: alinalin746
    [*] Harta :hns_half_v1_w
    [*] Steam ID-ul tau: 

    STEAM_1:1:531493600

    [*] Motivul pentru care ai luat ban: Pentru script
    [*] Ora/Data: 20:13:54 - 25/11/2020
    [*] Dovada: https://gyazo.com/aeff1e1cb1861b8c63cbe9f04b937b05
    [*] Alte obiectii: Nu am nimic de obiectat doar sa aiba grija ca da ban aiurea

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.