Sari la conținut

necflavian

Member
  • Număr conținut

    25
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de necflavian

  1. De ieri am observat ca nu am internet si nu am vrut sa fac cerere absentă pentru că am crezut că se va rezolva dar după ce am vorbit cu cei de la telekom au spus: "sunteti programat pe data de 11.12.2020 intre orele 8-20" ceea ce înseamnă ca nu pot intra pe server si nu stiu dacă se va rezolva până la ședință.O zi bună!

    • Like 1
  2. Nick :necflavian

    Ore Jucate pe server :10(de la reset)

    Ultima cerere de Up :27 septembrie(Cerere de Helper)

    Grad actual :Helper

    Grad cerut :Admin

    Motiv :Doresc acest grad deoarece cred ca am destula experienta si doresc sa scutesc jucatorii de codați.Pe langa pro/contra,cine poate sa recomande un program bun de filmat?(nu gasesc unde se salveaza demourile)Multumesc pentru timpul acordat!

  3. contra,cat timp am fost eu pe server si ai intrat,ai vorbit ok,problema e ca ai putina activitate pe sv.Daca vrei pro de la mine mareste activitatea,atat.Nu am avut probleme cu comportamentul tau pe server dar daca ceilalti colegi spun ca ai comportament toxic,schimba-l,arata-le ca esti activ si revino intr-o saptamana cu o alta cerere!Multă sănătate si activitate pe server!Bafta in continuare!

  4. Contra,asa cum au spus si colegii mei,ai fost suspicios de multe ori.Eu nu prea am jucat cu tine,dar te mai vedeam uneori si trageai chiar prea bine si din cat am jucat pot spune ca ai.Asta este parerea mea.

     

    P.S:Renunta la cod si joaca corect!

    • Like 1
  5. 3 hours ago, Panda said:

    Nu prea te-am vazut asa des pe server, sau sunt eu chior din cauza numelui tau complicat cu scrisu asta ciudat, insa vad ca ai orele necesare, iar colegii mei spun ca te-au vazut, deci ai un pro si de la mine.

    Știu ca nu am voie sa scriu...si mi-e frica sa nu fie grav dar vreau sa spun ca pentru a evita "nu te-am vazut" poate ma cunoasteti dupa tag-ul Spinneru.Scuze pentru off-topic.

  6. Nume :FLavian

    ✦Nick :ℕⓔ𝕔𝓛αש𝔦A𝓝

    ✦Varsta :15

    ✦Primele 7 cifre din CNP :5050727

    ✦Locatia com.Carcaliu jud.Tulcea

    ✦Ore jucate :https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2240767631 (57)

    ✦Steam ID :STEAM_0:0:513830150

    ✦Steam Profile Link :https://steamcommunity.com/profiles/76561198987926028/

    ✦Ai citit regulamentul serverului ? :USP

    ✦De ce vrei acest grad pe server (minim 40 caractere)? :De multe ori serverul are cand adminii ies si raman doar playerii fara grad,ceea ce le permite unor copii sa incalce regulile hartii respective si sa foloseasca coduri(stiu ca tot o regula e dar e f important),iar eu vreau sa ajut.

    ✦V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu) :Da

    ✦Alte obiectii :Sunt incepator si trebuie sa mai invat unele chestii dar eu zic ca o sa ma descurc.Multumesc pentru timpul acordat acestei cereri si pentru cea anterioara(a fost respinsa deoarece am spus ca am citit regulamentul dar era alul).

  7. Nume :Flavian

    ✦Nick :ℕⓔ𝕔𝓛αש𝔦A𝓝

    ✦Varsta :15 ani

    ✦Primele 7 cifre din CNP :5050727

    ✦Locatia : comuna Carcaliu județul Tulcea

    ✦Ore jucate :44 https://steamcommunity.com/profiles/76561198987926028/screenshots/

    ✦Steam ID :STEAM_0:0:0

    ✦Steam Profile Link :https://steamcommunity.com/profiles/76561198987926028/screenshots/

    ✦Ai citit regulamentul serverului ? :Da,si o sa-l mai citesc

    ✦De ce vrei acest grad pe server (minim 40 caractere)? :Vreau să ajut comunitatea,pentru că uneori nu e niciun helper sau moderator sau admin pe server si unii playeri nu rescpectă regulile

    ✦V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu) :Da

    ✦Alte obiectii :Niciuna daca nu intelegeti sau nu e bun vreun link/cod altfel nu am vazut cum sa fac si nu stiam

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.