Sari la conținut

Cata|in

Member
  • Număr conținut

    9
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Cata|in

  1. E utie vezi aici nici tu nu ai 7 ani de casa. Sunt PRO UNBAN daca kiyoshi nu vine cu dovezi insa problema e ca si aici il jignesti prin "copil de 12 ani frustrat". Sunt de acord cu tine ca acest membru staff poate nu a procedat corect (spun asta nevazand dovada, imi pot schimba parerea dupa ce o vad) insa tu nu ai nici-un drept sa il jignesti atata timp cat el ti-a vorbit frumos. Daca nu scriai treaba cu frustrat chiar scriam un pro fara alte detalii insa lasi de inteles ca tu chiar injuri pe server prin aceste comentarii. Multumesc 🙂

  2. 1. Nume in joc:  Cata
    2. Vârstă:   17 jumate
    3. Gradul pe care l-ai detinut: admin sau mod nu mai stiu
    4. De ce ai pierdut gradul?:  Am renuntat
    5. De ce îl vrei înapoi?: Ma reapuc si am zis sa ajut si eu cum pot
    6. Ai obținut un grad staff de pe urma gradului de donator?:  Nu
    7. Chitanță (in cazul obținerii gradului de donator) și dovada cu gradul deținut: Nu am dovada cu gradul pe care l am avut -.-
    8. ID Discord:  Cata#8012
    9. Comentarii adiționale: Am si pe dis retired staff si las aici si steam id u:  STEAM_0:0:462175573

     

  3. 1) Nick CS: Retrix

    2) Varsta reala(+primele 7 cifre din CNP obligatoriu:) 5030326
    3) Data nasterii: 26 Martie 2003

    4) Experienta in SM (Source Mod): 10/10, am detinut cateva servere si am avut si cateva grade pe anumite comunitati.
    5) Experienta in Adminat (0/10): 10/10, ma ajuta si faptul ca detin 2 comunitati si daca doriti detalii va pot da in privat.
    6) Steam ID(ex: STEAM_0:1:12443451): STEAM_0:0:462175573

    7) Ore jucate(poza - !active -> view your time):  Aveti aici link cu orele din /active.
    6) Ai citit regulamentul serverului?  vasilemecea

    9) Intre ce ore poti activa?: De la ora 11 pana la ora 4 deoarece atunci ies afara si dupa probabil ca de la ora 20 pana pe la 2-3 dar depinde de zi, sunt zile in care ies mai mult sau nu ies deloc afara.

    10) De ce vrei sa te alaturi staff-ului?: Deoarece pot aduce un plus acestui server avand in vedere ca sunt activ in intervale in care nu prea vad staff conectat (cu exceptia co-owner) si am o experienta destul de buna in adminat.

    11) Mai multe detalii despre tine(Minim 25 cuvinte): Ma numesc Catalin si sunt din Otopeni. Imi plac serialele // filmele SF dar si cele de actiune // politiste. Sunt un baiat care stie cand sa glumeasca si cand sa fie serios. Am si eu minusurile mele ca fiecare om dar consider ca daca trebuiesc rezolvate o pot face.  Nu imi plac persoanele mincinoase sau care evit adevaru, imi place sa imi spui lucrurile pe fata deoarece asa sunt si eu. In rest, sunt o persoana obisnuita ca toti ceilalti.

    12) Alte comentarii: Multumesc pentru citirea acestei aplicatii.

    • Numele dvs (nickname): Retrix
    • Numele adminului reclamat (nickname): KulKatAntonio
    • Motiv reclamatie: Abuz de functie
    • Data si ora intamplarii: 22:05-22:10 undeva pe aici
    • Dovada: https://imgur.com/a/dyZQbBU
      • Alte comentarii: Am vip 3 si din punctul meu de vedere nu inteleg care e problema daca pun un sunet la inceput // sfarsit de runda atata timp cat runda nu este in desfasurare si nu duranjeaza pe nimeni la gameplay. Eram in echipa CT alaturi de kulkat. Am avut o disputa cu el deoarece am primit mute din punctul meu de vedere aiurea 10 minute si daca nu era cineva sa ii atraga atantia nu isi remedia greseala (trebuia sa primesc 5 nu 10) dar am trecut peste. Au inceput anumiti jucatori sa poarte o conversatie mai aprinsa cu cateva cuvinte obscene si i am reprosat lui kulkat sa isi foloseasca comenzile si pe respectivii nu doar pe mine la care el a tacut. La sfarsitul rundei am pierdut si am scris ez pe chat, el mi a spus sa nu fiu toxic dar cum as putea cand tot eu am pierdut? =))) Dupa ce a inceput urmatoarea runda am scris iara ez pentru ca da, am vip si nimeni nu ma obliga ce sunete sa folosesc la care el imi da gag 5 minute. Multumesc si as vrea ca acest admin sa fie sanctionat ! 
    • Like 1
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.