Sari la conținut

Sebastian CSX.USP.RO

Member
  • Număr conținut

    111
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Sebastian CSX.USP.RO

  1. [*] Numele tau: Sebastian
    [*] Numele adminului: Mistic
    [*] Steam ID Admin: STEAM_1:0:122681988
    [*] Steam ID Tau: STEAM_1:1:209173821
    [*] Motiv: terminat rau
    [*] Dovada: https://imgur.com/a/4yC3pJF
    [*] Data: 10.07.2021
    [*] Alte obiectii: a intrebat cine vrea la tero, am raspuns primul, m am mutat la tero si ma tot muta la ct, face favorizari ampulea, mi a mai si dat restrict terminatu

  2. Pai când o sa dai mute cât trb atunci n o sa mi mai dau unmute, mie îmi dai 15 minute la ceilalți le dai 10. Dacă vrei sa nu mai vorbesc de jobul mamei tale nu mai fi toxic și respecta lumea din jurul tău pt a fi respectat grasutule 😘

    sa nu mai zicem ca ceri instau mamelor pt 5k credite...

  3. [*] Numele tau: Sebastian
    [*] Numele adminului: david
    [*] Steam ID Admin: STEAM_0:1:211210280

    [*] Steam ID Tau: STEAM_1:1:209173821
    [*] Motiv: nu stie sa dea ban + msay aiurea
    [*] Dovada: https://imgur.com/a/F6i4W8J
    [*] Data: 01.05.2021 17:49:55 si 02.05.2021 15:23:47
    [*] Alte obiectii: nu cred ca mai e nimic de spus, se vede clar ca nu stie regulamentul si nici cum sa foloseasca anumite comenzi chiar daca sunt pe discord.

  4. mute ul a fost dat pt ca l ai facut pe un copil slab, ban pentru ca tot sufereai pt "mute ul dat aiurea", plangeai incontinuu si tu si cartof, cand ti am zis sa dai mute @dead nu ai dat, ai dat exact dupa ce am murit eu si tot ziceai sa dau eu mute @dead ca tot vorbea cartofior si ma deranja.. nici cartofior nu dadea mute, sunteti buni ca staff.

  5. Acum 3 ore, r\Tomytz a spus:

    La reclamatii admin se da pro si contra ? eu stiu ca in mod normal, daca nu ai dovezi in plus, poti doar sa urmaresti subiectul. Oricum, ce alt motiv ar fi trebuit sa scriu ? am specificat deja 2 si unul dintre ele este un motiv destul de plauzibil, nu si-a facut treaba, pentru ca eu nu joc cu hack.. cred ca e un motiv ok pentru o reclamatie, nu mai zic de limbaj..

    nu mai face off-topic. oricum contra, nu e motiv pt reclamatie, nu te a facut pe tine prost si chiar daca te facea tu o iei personal cand cineva te face prost?

  6. [*] Numele tau: Sebastian
    [*] Numele adminului: sunt un cartofior
    [*] Steam ID Admin: STEAM_1:1:180397348
    [*] Steam ID Tau: STEAM_1:1:209173821 
    [*] Motiv: nu stie regulamentul, nu stie comenzile bine, toxic in continuare... pe scurt nu si da interesul.
    [*] Dovada: https://imgur.com/a/xxARnnx
    [*] Data: 26.04.2020
    [*] Alte obiectii: in prima poza se poate vedea clar cum nu da setnextmap si schimba harta direct, de fiecare data cand mor imi da mute chiar daca nu deranjez pe nimeni si playerii nu se plang si cand suntem amandoi morti imi zice sa tac incontinuu pt ca sunt mort, plodu asta pur si simplu nu se opreste.

  7. nu stiu cum poate sa ti se para aiurea cand tu esti toxic mereu, dai retry la mute si multe altele, ti am dat mute ca ai inceput sa tipi dintr o data si gag pt ca se vede ce ai zis in ultima poza si da nu trebuia sa ti dau pt prelungire dar totusi nimeni nu te suporta.
    zi mersi ca nu ti am dat permanent.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.