Sari la conținut

_Ouvix-- oldcs.usp.ro

Member
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de _Ouvix-- oldcs.usp.ro

  1. Nume: Bogdan ( pe discord/csgo Moldoveanu )
    Varsta: 13
    De ce ai vrea primesti accest grad?(minim 10 cuvinte): Sunt activ pe alte servere din comunitatea Usp si acest server nou pare sa fie interesant si cine stie sa ajunga foarte popular. Plus ca e inevitabil ca vor fi oameni cu limbaj licentios, ear rape, hackeri etc.
     

  2. 2 minutes ago, rep said:

    ok am vazut ce sa intamplat si ai primit ban din greseala am vazut ca era cineva care isi schimba numele si avea cod , la inceput avea numele tau si dupa a inceput sa isi schimnbe numele si dupa   a primit ban si cand ma uit la tab am vazut ca era cineva cu numele ala si mai dau inca o data ban si  si vad ca erai tu nu acel codat ai  primit ban din greseala, @R3Dje daca poti sa ii dai unban, ouvix mersi ca ai facut cerere unban ca sa nu ai ban primit din greseala  

    Multumesc ca ai raspuns. O zi buna!

  3. Nume : Bogdan

    ✦Nick : la acel moment aveam numele (^_^) oldcs.usp.ro dar normal folosesc _Ouvix-- oldcs.usp.ro

    ✦Admin'ul care te-a banat : rep

    ✦Harta : fy_snow_oldcs

    ✦Steam ID :

    STEAM_1:0:544720602

    ✦Steam Profile Link https://steamcommunity.com/id/nowayidothat/

    ✦Motivul pentru care ai luat ban : aimbot ( nu am folosit ? )

    ✦Ora/Data : 24 iulie 2020

    ✦Dovada(optional) : nu am dovezi am intrat pe sv si am luat ban

    ✦Alte obiectii :  Nu inteleg de ce am luat ban pentru aimbot pentru ca nu am folosit aimbot pe sv-ul vostru arena sau oldcs. 1. Am intrat pe server , am dat retry in consola sa mi se updateze numele. 2. era mapa fy_snow_oldcs . 3. eram doar eu si rep in viata si eram practic 1v1 dupa il cautam pe mapa si mi-a dat ban. Am mers pe oldcs.bans.ro si am vazut ca mi-a dat ban pentru aimbot de aia fac cerere de unban pentru ca nu am folosit aimbot si este nedrept el neavand dovezi ca am aimbot , daca are vreo dovada il rog sa o posteze aici.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.