Sari la conținut

Alecsander

Member
  • Număr conținut

    122
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de Alecsander

  1. Te-a intrebat ce clasa esti si cati ani ai atat a spus nu te-a intrebat de unde esti sau cum te cheama infine,  eu ti-am spus sa incetezi ca nu ti-am facut nimic, tu injurai si l-ai mai injurat si pe inca unu nu mai stiu numele exact, ai facut atata alarma pe sv cum sa nu iti iei ban qTupeu (tupeistule) :)) ca nu pot sa iti spun altcumva, incearca sa te maturizezi baiatu meu. Atat am avut de spus, nu mai are rost sa mai vorbesc aici deoarece nu sunt admin pe acest server. Salut!

  2. Imi cer scuze ca ma bag nu sunt admin sau ceva pe acest server, dar chiar trebuie sa imi spun parerea deoarece eu l-am chemat pe SrN prin SniperHero.

    Deci:

     

    Am intrat cu andreikov pe server sa ne jucam si noi jb linistiti si ati inceput sa omorati aiurea ba sa va bagati la ct fara loc tu cu dodger/krimzon ati inceput sa injurati m-ati injurat fara motiv ca imi luati in ...  familia etc nu mai dau exemple  mai multe se intelege, intradevar si andreikov te-a injurat dar cand un retardat te injura incontinu mai ales un copil de 12 ani prost si fara minte cum poti sa reactionezi ?

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.