Sari la conținut

OdV

Member
  • Număr conținut

    19
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de OdV

  1. 11 pe sv nu is putini

    de cand am intrat pe sv pana cand am iesit numai tu ai dat cu dj + vale nu era pe sv https://i.upload.systems/🌙🧙🌿🚳

    dupa cate am auzit nu e prima data cand dai cu dj pe run https://i.upload.systems/🦈🍖🎨🧴 

    se pare ca daca te duci la inceputul rundei cu dj intr un spot si stai acolo afk pana cand ramai ultimul si la tero de duci direct cu dj in spoturi in care nu poti ajunge numai pentru a face killuri e "jucat la misto"

  2. [*] Nume: Stefan
    [*] Nick: OdV/senn
    [*] Admin'ul: zatara
    [*] Harta: devblocks
    [*] Steam ID-ul tau : STEAM_1:1:160024372
    [*] Motivul pentru care ai luat ban: bhop script
    [*] Ora/Data: 10:20 9/4/2020
    [*] Dovada: https://prnt.sc/ubpv6v
    [*] Alte obiectii: am intrat cu smurful pe care joc hnsx si am dat cubul de mai multe ori, daca intram cu contul principal si faceam aceleasi chestii pot spune 100% ca nu luam ban. Daca este prima data cand joci pe serverul asta si esti deja decent la movement iei ban, daca prinzi mai mult de 310 vel iei ban, chiar daca nu imi iau unban admini ar trebui sa faca diferenta dintre playeri care n au deloc movent dar fac bhop perfect si playeri care au cat de cat movement si stiu sa faca si bhop + vreu sa vad si eu dovada cu bhop script ca eu zic ca nu jucam asa de bine cand mi-am luat ban

  3. [*] Numele tau: OdV
    [*] Propunere: Doua tipuri de ghost: !ghost1- ghostul pe care il avem acum si !ghost2-ghost in care nu poti sa sari la infinit, fara ++, fara low, si cu un cutit ca sa aiba velocity normal, practic un player invisibil.
    [*] Cu ce crezi tu ca ar ajuta propunerea ta la imbunatatirea serverului: Poti sa testezi daca unele spoturi sunt dj sau nu si ar face ghostul putin mai interesant.

    • Love 1
  4.  Exista o problema cu anumite harti (office13 si dust2 in cazul meu) unde dupa ce se termina harta de incarcat da o eroare cu "missing map", problema cred ca ar putea fi rezolvata daca am primi link-urile de la workshop cu acele mape.

  5. Acum 8 minute, b1ue hns.usp a spus:

    nu mai e anticheat , aveai 320 velocity , contra 

    Ok, seems fair, nu stiam ca nu mai e anti cheat, dar dupa aproape 1700 de ore in cs cu peste 400-500 ore de bhop practice nu cred ca as risca un ban ca sa fac bhop mai bine.

    Chiar daca iau reject aia e, dar nu mi se pare corect sa iau ban, mai ales unul permanent, pentru ca stiu sa fac bhop.

  6. [*] Nume: Stefan
    [*] Nick: OdV
    [*] Admin'ul: Laugh
    [*] Harta: hide_park
    [*] Steam ID-ul tau: STEAM_1:1:160024372
    [*] Motivul pentru care ai luat ban: bhop.script
    [*] Ora/Data: 19:58:44 - 12/06/2020
    [*] Dovada: https://prnt.sc/syniiy
    [*] Alte obiectii: Dupa cum se poate vedea si in screenshot am fost la T, imediat dupa ce l-am prins pe laugh am luat ban pentru script deoarece am facut bhop ca sa ajung la el. Dupa parerea mea, din third person nu ai cum sa iti dai seama asa de repede daca cineva are script + am in jur de 34 de ore pe server si am jucat aproape  in continuu azi, daca as fi folosit bhop script cred ca anticheat-ul l-ar fi detectat inaintea unui player care nici macar nu era spec pe mine. 

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.