Sari la conținut

AdrianP

Veteran
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de AdrianP

  1. Nici nu ati reactionat la u@ cand am scris si erati 3 admini ( unul dintre admini era Stabel) si dupa normal ca am scris pe y normal ca sa vada tot serverul de admini exista aici.

    Singurul admin care a reactionat si iti face treaba (mai incet dar macar o face bine) ii pompierul sau cum il cheama, restul din staf nici macar nu se uitata( majoritatea nu toata lumea).

     

  2. Nu isi face treba, da gag cand cineva ii spune ca ii un hacker pe server si foloseste adminul doar pentru el(da gag doar la cine ii convine si mute, nu da ban la nici un hacker cand se plange tot serverul de el).

     

    • Love 1
  3. Nume :Herbszt Pierre

    ✦Nick :gTc Pierre

    ✦Varsta :19

    ✦Locatia :Cluj

    ✦Ore jucate :https://www.gametracker.com/player/gTc Pierre/oldcs.usp.ro:27015/

    ✦Steam ID :STEAM_0:0:38954734

    ✦Steam Profile Link :https://steamcommunity.com/profiles/76561198038175196/

    ✦Ai citit regulamentul serverului ? :USP

    ✦De ce vrei acest grad pe server (minim 40 caractere)? :Daca tot a venit corona si stau acasa ma si reapuc pana trece

    ✦V-ati alaturat grupului de steam?(obligatoriu) :Da

    ✦Alte obiectii :-

  4. Ce dovezi sa fac ma? Dovezi ca nu face nimic? Cum ai vrea sa fac aiai daca nu ai la ce? Unde ii logica ma? Omu sta pe server si tot serveru se plange de cineva si el se joaca linistit in continuare fara sa bage nimic in sema, singurul moment cand a bagat in seama a fost cand i-am spus ca ii fac postare de nu isi face treaba si atat si nici aia nu a luato a tare si a continuat sa joace fara nici o problema.

     

  5. Numele tau :gTc Pierre

    Numele admin-ului :pussy

    SteamID-ul tau :

    SteamID-ul admin-ului :

    Motiv :Cel mai useless admin de pe server, nu isi face treaba si nici macar nu baga in seama u@-ul

    Dovada :-

    Data/Ora :-

    Alte obiectii :Nu merita grad pe server ca il are degeaba.

    • Love 1
  6. Zewx din moment ce habar nu ai despre ce ii vorba si ce sa intamplat nu stiu de ce te faci mai tare de ras prin aceste comentarii absurde. Nu sti ce sa intamplat da tu esti nervos ca am dreptate asai? Ia zi ca stiu ca asta ii adevarul.

  7. Privat contra regulament. Nu scrie in regulament asa ca nu ai ce comenta. Cand se chimba regulamentul o sa te las sa folosesti si pistol pana atunci tot ban primesti de la astfel de cazuri, mai ales dupa ce pun mare in chat sa vada toata lumea ca nu ii voie.

     

     

    • Like 2
  8. @Panda Ai 4 ore pe server si mai ai curaj sa comentezi la fiecare si sa te iei de el ca ii matur sau nu? Nu ai putin obraz macar sa nu te bagi in seama la ceea ce nu sti si nu te priveste? + daca tot te crezi tu asa matur dc nu te ocupi tu? (Sau faci asta deja asa cum iese din comportamentul tau pe acest forum, si doar pe forum ca pe server nu esti deloc activ si nu te ocupi deloc de el si nu stiu cine te mai tine in staff).

    • Love 2
  9. Copilas, nu ai simtul umorului? Ai facut acelasi lucru azi si comentezi acum? + nu scrie nicaieri in regulament ca nu avem voie asa ceva asa ca nu stiu ce te apuca pe tine marele matur care face acelasi lucru sa comentezi de noi care ne distram putin. Si nu am fost doar noi 3 stai calm ca au fost mai multe persoane si nu numai admini, ci si playeri normali care au facut acevasi lucru dupa ce ne-au vazut. Daca voiei sa joci puteai sa joci ca ceilalti jucau normal, cu ce te deranjeaza pe tine ca noi facem caterinca si ne distram? Si subliniez "CATERINCA" ca sa intelegi.

    • Love 1
  10. Porcule reclamatia ii facauta pt mine si nici nu am dat banu nu ii normal sa iti iesi putin din pepeni din moment ce esti acuzat pe nedrept de unu care are ceva cu tine ca are deficit de creier?

     

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.