Sari la conținut

LeToxic|FlashSaveGod

Member
  • Număr conținut

    52
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de LeToxic|FlashSaveGod

  1. contra, nu ai citit regulamentul, l-ai copiat de la altcineva, propun blacklist 😄
    Edit: Orele alea sunt buguite, puteai si tu sa fii baiat calumea si sa le faci legit 

  2. Contra, Nu mai ai rank-ul/gradul, tot posibilul sa vii si sa injuri sau sa fii toxic, nu e vorba ca am ceva cu tine, dar nu te poti controla

    • Love 1
  3. Just now, andreiutzu332 said:

    Deci nu negi ca ai facut bait ? Dam si mie copy-paste din regulament unde zice ban permanent pt spawnkill. La niciun spawnkill nu aduci dovezi pentru ca nu se cere , destul de aiurea dar ma rog.

    Repet , esti frustrat , era ora 1 noaptea 3 playeri pe server , am distrus complet jocul celorlalti ... unul afk si altul care tragea cu aug-ul dupa mine de plictiseala.

     

    Stiu de la un fondator ca se da ban permanent a doua oara la orice abatere, dar eu am zis sa te scuz de 2 ori, poate te potolesti, dar m-am inselat.

  4. Nu a fost niciun bait, el s-a dus afk in treaba lui si eu am zis ca ma duc sa ma culc pentru ca eram 100% sigur ca o sa faci spawnkill, pentru ca nu e prima data.
    Si te rog eu sa ma nu ma iei cu din astea. L-ai omorat odata, s-a respawnat acolo si l-ai omorat inca odata. CE POTI DEDUCE?

     

    On 6/3/2020 at 1:47 AM, andreiutzu332 said:

    Eram 2 ct si 1 terorist , si ala era afk de vreo 5 minute . Serverul din pacate este surf combat ce vroiai sa fac free surf ? Ma jucam pe alt server.

    puteai sa te duci la echipa aluia si sa te bati cu ala care nu era afk, zic

     

  5. Pro, Ar fi bun pentru post,l-am vazut pe server in  fiecare zi pe server(timp de APROAPE 2 saptamani), nu e toxic, nu e "crizat" ca altii

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.