Sari la conținut

CatalinM

Member
  • Număr conținut

    32
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de CatalinM

  1. Acum 11 minute, alexhead a spus:

    omule am intrat acum 2 zile pe server si zicea-i ca daca nu ii dau punctele lui r3load imi dai ban permanent , omule nici sa te descurci nu stii cand e lr fugi si te ascunzi din cate am vazut cand eram eu pe server  tu nici nu meriti staff si nici catalinM voi in loc sa ajutati server-u il stricati (scuze ca am raspuns eu dar am vrut sa-mi dau cu parerea despre acest "staffi")

     

     

    Tot noi stricam server-ul, nu cei care nu respecta regulile. Spune-mi si mie ce am facut eu gresit cu acest grad?

  2. Acum 21 ore, Gabriel Țănău a spus:

    Si eu propun sa se respecte VARSTA PENTRU STAFF ca sa se mai joace cineva pe server..

    Eu nu va inteleg frate, ce treaba are varsta in primul rand? Conteaza cat de mult de implici pentru acel grad. Si sper sa intelegi. + Ca eu, Pufulete si DiFFicult am donat pentru acel grad, la prima reclamatie pot lua remove.

    • Haha 1
  3. Chiar acum, s M a a spus:

    da am explicat-o si mai sus, voi tot ziceati mama unde tine tinta 🙂 si cand ziceati asta eu pur si simplu pastram tinta acolo, oricum eu nici macar nu stiu ca am avut tinata pe cap sau cum ziceti voi

    Frate, dadeai hit fix pe cap si dupa misca-i tinta fix pe cap, iar dupaia, eu si cu pufulete am facut un test, am dat cu decoy-ul deasupra la toata camera unde deathrun, parkour, etc iar tu ai zis ca ne vedeai si te uitai si la noi bro, nu ne poti minti chiar asa, crede-ma, avem un staff destul de capabil si isi da seama foarte usor ca ai hack, o-m fii noi copii, dar tu la 16 ani....

  4. Chiar acum, s M a a spus:

    ba deci nu mai pot chiar si cand dau dovada voi inca ziceti ca am cod :)) Doamne cu cine joc. O sa ma uit si eu sa vad unde imi sare mie tinta.

    Si la HNS cum explici faza cu awp ul?

  5. De 2 ore stateam spec pe tine si la HNS Pufulete a dat cu decoy-ul pe harta dupa niste pietre mari, nu se putea vedea nimic din corpul lui iar s M a ii tinea tinta fix pe cap cu AWP-ul si incerca sa ii dea cap, la fiecare HNS, zicea ca cauta prima data in locurile basic, iar in primele secunde deja ne gasea. Deci el nu imi poate spune mie ca nu avea hack, mai facea si pe prostu ca nu ii ok sa trolleze in halul asta. Atat am avut de spus, astept un raspuns din partea fondatorilor.

    • Haha 1
  6.  

     Nickname-ul tau:CatalinM

     Propunerea ta:Propun ca la VIPI sa fie invizibilitatea o data la 2 runde.

     De ce crezi ca este o propunere buna?: Pentru ca deja este foarte enervant pentru CT.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.