Sari la conținut

FatalDMG

Banned
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de FatalDMG

  1. Salut @Pug Kenny'S, aici ai dovada 

     

     

    Inainte sa scrii ceva, uita-te te rog la ultimele 2 faze, si explica-mi de ce in prima faza nu te-ai uitat si pe CT, dar la a doua faza cand era player-ul acolo, te-ai uitat si ai lasat gloaba short-ul.

    Lumea spune ca dau ban aiurea, dar daca si jucatorii de level 10 faceit spun ca aveti coduri, eu zic ca stim ce zicem, mersi 🙂

  2. 3 hours ago, VladTheMLGPro 乡 said:

    a gresit sectiunea, căuta sa faca cererea pe jailbreak dar se pare ca si aici lumea vrea modele :))

    voi lasa acest topic deschis

    Asta ma gandeam si eu, ce modele vrea :))

    Oricum ideea e pro la comanda !models sa poata fi accesata de toti si sa existe skin-urile din CS:GO, iar pt vip si staff sa existe alt tip de skin-uri

  3. Hai sa-ti spun eu de ce esti un codat si un mincinos pe langa asta:

    1. Mai in spate de 3:23, ti-ai dat seama ca e acolo din cauza wall-ului, cineva care nu foloseste wall putea sa vada acel neon de la player, care s-a reflectat in perete, daca te uiti atent, dar tu mincinos spui ca faci pick cuiva care nu ai vreo idee daca e acolo. Practic ce ai facut tu acolo a fost sa-l astepti, stiindu-l acolo. Nu facuse nici un pas si niciun bhop in momentul in care tu-l asteptai acolo, te-ai mutat in fata smoke-ului in acelasi timp in care el a plecat de acolo.

    2. Imediat ce m-am pus spec, ai spus pe voce "fatal vezi ca am cod", suferinta care nu se face, esti admin pe AWP si faci suferinte de astea? Serios?

    3. Nu am avut niciun limbaj vulgar fata de tine pentru ca, cum ti-am spus si pe Steam, esti praf cumetre. Daca ai un profil de lvl 20 cu 600 de ore si cu prieteni de level 1200 nu inseamna ca nu esti codat, cum incercai tu sa mi te scoti din rahat.

    4. Decide Kaneki clar, dupa ce vede absolut tot.

     

    E naspa sa fi admin pe un server de pe aceeasi comunitate si sa fii toxic si sa folosesti coduri doar pentru simplu fapt ca nu te descurci fara. Spune-i lu fractu ala sa te mai invete.

    Cu asta am incheiat fiecare explicatie in parte, asteptam decizia.

  4.  

    Te astept cu o explicatie clara sa-mi spui cum ti-ai dat tu seama ca a plecat din zona aia bhop in momentul in care l-a omorat pe celalalt, ultima faza.

    Sa numai suferi cumetre ca esti codat, esti praf, nu stii sa te ascunzi.

     

    EDIT: putin mai in spate de minutul 3:23, ai vrut sa-i dai cap lu ala da ti-ai dat seama ca stau spec pe tine si te-ai facut ca mori, il stiai practic acolo ca te-ai oprit.

     

    Analizeaza bine, uita-te pe mapa.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.