Sari la conținut

bot alexa

Member
  • Număr conținut

    23
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de bot alexa

  1.  Nickname-ul tau: Bomer

     Propunerea ta: sa se scoata/skimbe AC-ul care tocmai a fost pus

     De ce crezi ca este o propunere buna?: pai de unde sa incep.. Eu am luat ban perma aiurea pt "aimbot" ca trageam la nimereala si am nimerit pe cnv, bayer a luat ban perma aiurea pt "aimbot" ca a omorat simonul cu lama, NORPUFOS a luat ban pt "bhop" cand exista deja plugin de bhop( a luat unban), pwp x3

    •  
  2.  Nickname-ul tau:Bomer jb.usp.ro
    ★ Nickname admin reclamat:Evomer GLOBALPANEL.RO
    ★ SteamID-ul Adminului:STEAM_1:0:523457298

    ★ SteamID-ul Tau:STEAM_1:1:548570343
    ★ Ora si data cand s-a intamplat:18:15 - 13/05/20
    ★ Motiv: Nu s-a sanctionat singur dupa ce a cersit.
    ★ Dovezi:https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2095157051 dovada ca a cersit, https://steamcommunity.com/profiles/76561199057406415/screenshots/ doavada ca nu s-a sanctionat
    ★ Alte detalii?: omu cersea sa primeasca puncte sau sa intre intr-un gang nu mai stiu ce si i-am spus de vreo 2-3 ori sa-si dea gag ca a cersit si omu n-a vea nicio treaba smh =/

  3. ★ Nume real: Enache Alexandru
    ★ Nickname: Bomer jb.usp.ro
    ★ Ore jucate (OBGLIGATORIU gametracker):https://www.gametracker.com/player/Bomer jb.usp.ro/51.195.2.47:27015/ pe contul cu VAC si https://www.gametracker.com/player/Bomer/51.195.2.47:27015/ pe contul fara VAC 

    ★ Ai avut ban-uri pe server? Specifica: Am avut un ban, am omorat din greseala la Godmode Day.
    ★ Vârstă (minim 14 ani):12 ani.

    ★ În ce oraș locuiești?:Galati

    ★ CNP (Primele 7 cifre):50804031
    ★ Steam ID (numeric): STEAM_0:0:547631671
    ★ De ce îți dorești acest privilegiu (minim 80 cuvinte): Doresc acest privilegiu deoarece as putea ajuta playerii care au nevoie de ajutor si pentru a pedepsii playerii care nu respecta regulamentul. Imi pare rau ca nu pot scrie 80 de cuvinte dar asta e tot ce am de zis.
    ★ Ai citit regulamentul?:Normal ca da, cine nu citeste regulamentul?
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:Da.

  4. Nu a atacat cu fd.

    A fost un glitch si a aratat ca era rosu, chiar eu l-am vazut ca a iesit din celula is era rosu, chiar de nimeni nu a aruncat cu nici-o grenada sau nimeni nu a tras cu orice fel de pistol.

    *CONTRA*

  5.  Nickname-ul tau: Bomer

     Propunere ta: Sa fie bagat un nou Day numit : Purge Day

    Toti playerii primesc 150 viata. Prepare time este de 30 de secunde, dupa prepare time se spawneaza arme random pe harta, orice fel de arma : de la pistol pana la awp si toate armele au doar 2 incarcaturi.

    . Dupa fiecare kill primesti inca o incarcatura in plus.

     De ce crezi ca este o propunere buna?: Nu s-a mai bagat niciun day now si mi se pare un day destul de interesant.

  6. La 19.03.2020 la 9:36, bot alexa a spus:

    ★Numele tau: Boomer

     

    ★Propunerea ta:Propun sa se bage un nou day numit Eclipse day/Night day(dupa alegerea voastra).

    Ce trebuie sa faci in acest day?

    Toti prizonierii au timp 10 secunde sa se pregateasca si dupa acele 10 secunde prizonierii primesc arme random( shotgun, m4a4, ak-47, SGG 08, mp5) si 150 hp. Tot dupa acele 10 secunde se face bezna, dar poti vedea doar pe o raza de 2-3 metri. Gardienii primesc 200 gravity si ei vad totul ca si cum nu ar fi bezna, chiar de prizonieriii vad totul in bezna. Ei trebuie sa ii omoare pe prizonieri doar cu cutitul.

    ★De ce crezy ca este o propunere buna?  

    Pentru ca mi se pare un day interesant si pentru ca nu au mai aparut day-uri noi si cred ca ar fii bine sa apare un day nou.

     

     

     

  7. Propun sa se bage un nou day numit Eclipse day/Night day(dupa alegerea voastra).

    Toti prizonierii au timp 10 secunde sa se pregateasca si dupa acele 10 secunde prizonierii primesc arme random( shotgun, m4a4, ak-47, SGG 08, mp5) si 150 hp. Tot dupa acele 10 secunde se face bezna, nu poti vedea absolut nimic. Gardienii primesc 200 gravity si ei vad totul ca si cum nu ar fi bezna, chiar de prizonieriii vad totul in bezna. Ei trebuie sa ii omoare pe prizonieri doar cu cutitul.

     

    Acum o idee care ar fi foarte tare daca voi ati putea sa o puneti in aplucare:

     

    Odata la 30-35 de secunde, toata bezna dispare incat prizonierii sa poata vedea totul clar dar dupa 3-4 secunde bezna reapare, facand prizonierii sa vada.. nimic.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.