Sari la conținut

lithalROCKSTAR

Member
  • Număr conținut

    16
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de lithalROCKSTAR

  1. Nu am stiut papuc, scuze! Eu unul am luat ban pentru multi-acc o data pe server, deci am crezut ca se da ban si pentru asa ceva, daca tu spui ca e asa atunci iti dau dreptate

    EDIT: 

     , poftim un caz , sincer nu stiu ce sa mai cred

     

  2. Nick acuzat : CrB

    Steam ID Acuzat STEAM_0:1:540131528

    Motiv : Smurf  /  VAC pe main -  recent ( 20 de zile )

    Dovada https://steamcommunity.com/profiles/76561199025695007

    Alte obiectii : Acum vreau sa clarific niste lucruri: , cei ce o sa spuna ca are inventar scump si vac-ul poate a fost dat aiurea chiar nu imi pasa..  , sunt oameni si cu level 100 pe steam cu cutite care folosesc diferite coduri scumpe la momentul actual si nu patesc nimic sau altii care chiar au luat vac cu asa ceva. Al doilea lucru este ca nu i-as fii facut cerere de ban, insa vac-ul a fost recent + ca ceea ce m-a facut sa ii fac aceasta reclamatie e ca motivul acestuia pentru vac a fost : "M-am jucat cu configul lui s1mple si avea nu stiu ce si mi-am luat vac '' , pacat ca s1mple nu si-a luat nimic ci doar tu ti-ai luat

  3.  Ma prezint si eu tarziu, insa e bine ca lumea sa stie mai multe despre mine!


    Nick:  lithal
    Profil steam:  https://steamcommunity.com/id/ignlithal/
    Vârsta:  15
    Locație:  Arad
    Hobbyuri: Pai in mare parte joc csgo, ma antrenez mult ca vreau sa dau level 10 pe faceit ( am fost cel mai mult 8 insa am scazut din cauza scolii nu m-am putut mentine bla bla ) , imi plac cainii si volley-ul. De asemenea ma uit foarte mult la anime-uri 

    Mod preferat: OLD
    De unde ai auzit de noi?: De la @Olister

    Acorda o nota comunitatii: Comunitatea e buna, incerc sa ma inteleg bine  cu fiecare persoana insa nu pot da o nota .
    Completări: Ne vedem pe server baietii 

  4.  

     

    Poftiti, revin cu al doilea dupa ce se proceseaza , calitatea e 360p mai asteptati putin daca vreti sa vedeti hd, sunt 2 videoclipuri diferite la ore diferite

     

     

     

    Si pentru cei ce se plang ca joc mereu prost pe faceit si pe publice sunt zeu, am mai spus ca nu se compara playerii de pe faceit cu cei de pe server dar ca sa va fac pe plac va dau un meci de azi de pe faceit echipa de romani din care fac parte vs o echipa de francezi random:  https://www.faceit.com/en/csgo/room/1-3e2ee2d5-fb0b-48f9-90ea-81522f762ca6/scoreboard , bineinteles faceit anti-cheat on ca altfel nu am cum sa ma joc. Legat de rutina mea de aim zilnica o gasiti pe canalul lui furiousss, o fac cam 1 ora pe zi dupa care ma bag la publice sau faceit daca am cu cine pentru ca nu mai joc solo que. Daca ati trata cu mai multa seriozitate si mai mult warmup zilnic chiar si in 300 de ore cum am eu puteti ajunge undeva sus, iar gabriel, se vede ca nu te-ai jucat call of duty , cel putin multiplayer nu, pentru ca este foarte asemanator ( cauta 5v5-uri ranked sau turnee ) insa trasul este foarte putin diferit dar te obisnuiesti.

  5. 14 minutes ago, PiCSi-L said:

    tu cu 1000 de ore pe call of duty bati jucatori la orice ora care au 2000+ ore pe jocul ăsta.  Nu cred ca tot staff-ul are ceva cu tine, sunt si alti jucatori foarte buni care se joaca si nu are nimeni nimic cu ei, oare cum te-am ales fix pe tine?  Clipurile de un an jumate de ce le-ai sters cand te-am intrebat de ele? Ai zis ca joci de cateva luni doar. Pe faceit ai 1.2 k/d si 40% hs, pe server esti dumnezeu.

    Era doar 1 clip facut acum un an pe perioada cand csgo-ul se deschise-se si acela era un clutch facut pe un server si editat de mine in demo, si faza cu sters-ul este adevarata pentru ca nu mi-a trecut prin cap ca o sa se ajunga aici si mi-am ordonat canalul stergandu-mi videoclipurile vechi cu roblox, minecraft si chiar si acel clutch cand am vazut ca ai comentat si ras la el, iar pe vremeea aceea acel clutch mi se parea uimitor pentru ca nici nu ma apucasem de cs serios atunci, eram inca axat pe call of duty.

     

    EDIT: Nu poti compara jucatorii de pe faceit cu cei de pe server + ca 5v5 este un joc de echipa si nu poti face multe solo fara a fi sprijinit de echipa si a face tactici sau a intra impreuna + ca nu ma intereseaza kill-urile de pe faceit atata timp cat castig meciul si imi ajut echipa.

    • Like 1
  6. https://www.faceit.com/en/players/-sanjy- - contul personal de faceit

    https://www.youtube.com/channel/UCYMDdEOyf4WTSL09_a1Ho_g?view_as=subscriber - youtube channel unde am highlights de pe faceit

     

    De asemenea sunt de acord cu testul TW!

    Edit: Am mai spus si o sa mai spun vin de pe jocul call of duty unde am undeva la peste 1000+ ore, diferenta nu e mare si m-am adaptat relativ usor, tin sa mentionez ca mereu imi antrenez aim-ul facand rutina unui jucator, iar faza asta cu specul este doar o abureala fara vre-o dovada, astept verdictul fondatorilor.

    • Haha 1
  7. ✦Numele tau :lithal 

    ✦Propunere : Propun ca in prima runda de pistoale cei de la vip sa primeasca doar armura mica ci nu si armura mare.

    ✦De ce crezi ca ar fi acceptata propunerea : Pentru ca, banuiesc, ca multi s-au ofticat atunci cand au dat cu usp-ul in capul unui tero si acesta nu a murit sau invers

  8. 10 minutes ago, coxyxy said:

    nu mai face free-chat, nu am nimic cu tine, normal că le zic sa iti dea contra dacă faci cerere de unban, e foarte clar ca joci cu legit, nu ma lua cu publice si faceit, daca tragi bine tragi peste tot, nu pe publice unde ai 85% hs pe fiecare mapa si pe faceit ai 35%.

    mai multi membrii erau convinsi ca ai coduri, de aia era vorba de contra, pentru ca atunci cand e un admin spec pe tine uiti sa tragi, interesant, nu? Daca tot stii ca avem ceva cu tine, filmeaza-te si pe server puiu si stii ca nu mai iei ban, daca mai vrei sa vorbim ceva imi scrii pe steam sau discord si nu mai facem free chat aici, raman la parerea ca ai coduri cu tot cu rutina ta de furiouss jr.

    Inteleg ca ma apreciezi mult dar ca sa spui ca am 80% hs pe fiecare mapa e prea mult, pe demo se vede ca aveam undeva la 20% hs daca nu ma insel :))

  9. Felicitari, uitandu-ma pe demo-ul pe care l-ai trimis am aflat ce fel de admin este PECSIL aka coxy : https://prnt.sc/rd1xq5  , prin acest screenshot se poate vedea cum el le spune celorlalti sa-mi dea toti contra si  sa se bage si de aceea cand am facut cererea de unban am spus sa se uite pe demo si nu sa se ia dupa pro/contra deoarece m-am gandit la o asemenea posibilitate. EDIT: Tin sa mentionez ca acesta a avut ceva cu mine inca de cand m-am apucat sa ma joc pe aceasta comunitate, insa nu credeam ca o sa ajunga asa departe pentru a ma vedea pe mine banat.

     

    Edit V2: A doua dovada : https://prnt.sc/rd238y

     

    • Sad 1
  10. Coxy, 5v5 este un joc de echipa, acolo nu ma intereseaza cate kill-uri am atat timp cat casitg( fata de publice unde dai rush mereu ca nu ai frica ca pierzi ceva ), nu stiu daca stii si nu vreau sa te supar dar pe faceit cel putin lvl 5 sunt multe meciuri in care se fac tactici pentru a castiga runde si nu a face kill-uri, legat de partea ca ''Cand se pune un admin pe mine nu mai joc nimic'' nu stiu cand vre-un admin s-a pus spec pe  mine decand ma joc pe server si am undeva la 9 ore cred ultima data cand m-am uitat, in al treilea rand aim-ul meu este din cauza ca fac rutina jucatorului furiousss de ceva timp zilnic,  ca sa-ti dovedesc iti voi da un videoclip facut de mine cu highlights unde imi poti vedea aim-ul , in al 4-lea rand daca ai sa faci timp de o luna intreaga in fiecare zi o rutina de aim ai sa vezi cat demult poti sa evoluezi, sper sa fiu inteles. EDIT: Highlights-urile sunt de pe faceit ca sa nu spui ca iti dau de pe matchmaking sau ceva. 

     

     

  11.  

    Name : lithal

    ✦Nickname : lithal

    ✦The admin who banned you : AkkaSnaiparul2

    ✦Map : dust 2 

    ✦Steam ID :  STEAM_1:0:504058481

    ✦Steam Profile Link https://steamcommunity.com/id/21sanjy/

    ✦Ban reason : aim+wall

    ✦Hour/Date : 03-07-20 16:31

    ✦Proof : https://prnt.sc/rd13cp

    ✦Other objections : In ultima mea runda am dat 3 capuri cu scout si dupa am fost lichidat pot spune de AkkaSnaiparul2, aveam si eu o zi buna iar acest domn m-a intristat, pe server mai era si domnul Picsil cred ca se numea care din cate am interles si el era admin si tot asa se lua de mine ca l-am batut de cam 4-5 ori la rand si spunea ca trag foarte bine si il apreciez iar cand i-am dat cap cu scout a spus nice pref si m-am cam suparat pe el . Astept demo-ul din partea lui si sper sa fiu judecat corect pe demo  si nu pe pro/contra ! Faceit account (sunt slabut level 5) : https://www.faceit.com/en/players/-sanjy- , tin sa mentionez ca este singurul meu cont de steam si nu mai detin altul, nu joc csgo de foarte mult timp (vin de pe call of duty) am cam 300 si ceva de ore in csgo dar de cand m-am apucat l-am tratat competitiv si nu as juca cu cod niciodata.

    • Haha 1
  12. Man, iti spun sincer si nu fac pe arogantul ca in fiecare zi fac rutina jucatorului FURIOUSSS , o poti cauta pe youtube + ca acesta este singurul meu cont, fiecare joc pe care l-am jucat l-am tratat competitiv si nu as juca niciodata cu cheat.

  13. ✦Nick : lithal

    ✦Admin'ul care te-a banat : rrobert47

    ✦Harta : Dust 2

    ✦Steam ID STEAM_1:0:504058481

    ✦Steam Profile Link : https://steamcommunity.com/id/21sanjy/

    ✦Motivul pentru care ai luat ban : cheat 

    ✦Ora/Data :  03-03-20 15:34

    ✦Dovada(optional) : https://prnt.sc/razaos

    ✦Alte obiectii : Obiectez impotriva domnului robert si declar ca sunt nevinovat!

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.