Sari la conținut

sherlock

Premium
  • Număr conținut

    128
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de sherlock

  1. ★ Nume real: Flavius
    ★ Nickname: sherlock
    ★ Ore jucate (OBGLIGATORIU gametracker):https://www.gametracker.com/player/sherlock/89.40.104.194:27015/ (in joc am mai multe)

    ★ Ai avut ban-uri pe server? Specifica: NU
    ★ Vârstă: 16 ani

    ★ În ce oraș locuiești?: Petrila

    ★ CNP (Primele 7 cifre): 5040404
    ★ Steam ID (numeric): STEAM_1:0:159144464

    ★ Discord (nume+tag):᲼᲼᲼᲼᲼᲼᲼᲼᲼᲼᲼᲼᲼᲼#3529
    ★ De ce îți dorești acest privilegiu (minim 80 cuvinte): Deoarece simt ca pot ajuta acest server si , dupa multe meditatii si pregatiri intensive, am reusit sa acord un ban ca helper.
    ★ Ai citit regulamentul?: Da ma da

    ★ Esti de acord sa dai un mic test pe discord?: Da
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?: Da

  2. 4 minutes ago, Alxヅ said:

    PRO , stimate owner eu zic sa mai treceti si pe la scoala ca scrieti "osa"

    si tu nu ai ce playeri sa aduci ca nu esti in stare sa aduci playeri pe propriul tau server , dar sa mai aduci si aici. Eu zic sa se SCOATA TOT STAFF UL SUB 14 ANI + ca owner ul nostru drag scoate playeri de pe server

    ❤️

     

    trebuia sa o fac... scuze, daca imi iau warn ata ete

    • Haha 3
  3. 19 hours ago, KeNt said:

    @sherlock.exe
    In primul rand, nu ma intereseaza de cate ori am primit gradul, mie nu-mi mai e de asta.. Sniper nu mi-a dat gradul numai pentru faptul ca ne cunosteam de mult, mi-a dat pe faptul ca eram capabil si ca am ajutat serverul inca din 2017, astfel el capatand incredere in mine. Stia ca ma ocup de jb si stia ca-mi fac treaba, ca nu cred eu ca daca nu-mi faceam treaba imi dadea grad aiurea inapoi, culmea sa fie si owner. Cum il vedeti voi pe sniper lenes si toate astea, chiar e, dar nu inseamna ca nu-l intereseaza de servere ca totusi din astea se intretine si face bani. Daca nu-ti convine faptul asta esti liber sa renunti la grad, esti prea plin de tine, cand eram pe o harta si ne prosteam la ct dadeai slay ampulea, dar cand iti dadeam eu slay ca nu ai fost in perimetru nu-ti convinea si aveai ceva cu mine si ziceai ca-ti stric distractia. Acceptă faptul că nu esti singur pe server si nu tu faci legea si lucreaza impreuna cu echipa din staff si nu mai găsi motive proaste sa te certi cu toata lumea.

    Poate ca a fost si vina mea ca am facut multe chestii aiurea, dar invata sa iei responsabilitate si sa accepti faptul ca ai gresit si tu. Cat despre red, el a avut fondator inainte pe jb si a avut o neintelegere cu sniper care s-a rezolvat si a fost iertat, skyzo cu zatara si ceilalti joaca pe jb de atata timp si crede-ma, ei erau pe server cu grad inaintea ta pana sa ajunga la owner, sniper da owner in cine are incredere si in cine este destul de capabil sa se descurce, gradul de owner nu se cumpara, se obtine si cum noi ne jucam jb si am ramas singurii pe care-i stia si in care avea incredere mi s-a parut normal sa faca asta

     

     

     

    Cat despre server, sa dea sniper mai multe updateuri ca e prea lenes

    ai latrat 8 propozitii off-content, in care explicai cat de smecher esti tu si cat de prost sunt eu. Ai pus: "Cat despre server, sa dea sniper mai multe updateuri ca e prea lenes" la sfarsit si tot eu am facut off topic?

    Kent, revino-ti puiule la realitate, ti-am zis, ai fost ceva in urma cu 3 ani, dar acum... nu mai esti... Stai pe hns si nu mai strica cheful oameniilor cu atitudinea ta.. crede-ma, nu impresionezi pe nimeni

    a fost ultimu lucru pe care l-am spus aici, daca vrei sa mai latri te astept in privat, zi buna!

    • Love 1
    • Haha 1
  4. 7 minutes ago, KeNt said:

    serverul e mort din moment ce sniper nu face nimic la el, nu mi da motive sa mai stau pe el si cred si eu ca in 3 ani acelasi mod de joc zilnic te cam plictiseste, puisor, d-aia m-am mutat pe hns. Spune de sherlock ca a fost activ o luna cum am fost eu in 3 ani, tine-ti gura cap

    ok puisor, dar, tot nu am inteles, daca te-ai mutat pe hns si nu mai vezi nimic interesant la jb de ce mai ai owner pe server? 🙂 

    in acest topic nu se vorbeste despre cat de fantastic erai tu acum 3 ani, se vorbeste despre cum e serveru acum 🙂  asa ca, nu imi mai veni mie cu argumente de genu, da-mi un raspuns la intrebarea: daca nu faci absolut nimic pe server, te-ai mutat pe hns si nu mai stai pe jb, ce mai cauti pe panel cu gradul de owner?

    • Haha 1
  5. Ca fost owner pe acest server, cred ca sunt cel mai in masura sa imi pot spune toata parerea depre jb.

    Am avut owner timp de aproximativ 2 luni, 2 luni in care am avut grija de serverul acesta mai mult ca de mine insumi. Activitatea mea era peste limitele mele, am avut in jur de 200 de ore,(200 de ore dupa ce s-au resetat, in total vreo 500-600 cu tot cu cele dinainte de reset)  fiind cel mai activ membru staff de pe server. Pe timpul examenelor, realizand ca foarte multi jucatori din staff sustin probele si nu pot fi activi, mi-am rupt din tot timpul meu si imi petreceam zilele pe jb, chiar daca erau 2,4 sau 8 playeri pe server. Lasand asta la o parte, cea mai mare problema a server-ului este, din toate punctele de vedere, fondatorul principal, sniper, care efectiv, scuzati-mi expresia, il doare in cur de absolut tot ce se petrece pe server-ul lui. 

    Si, am de gand sa vorbesc despre persoana lui, ca atunci cand veti citi mesajul sa realizati cum se conduce server-ul.

    Il incadrez pe el la tipul oameniilor care vad doar banii dintr-o chestie, adica tipul acela care face, primeste banu, si dupa nici nu il mai intereseaza. Nu mi se pare normal ca owner, atunci cand incerc sa iau legatura cu fondatorul ca sa vorbim despre problemele server-ului, sa nu imi raspunda niciodata. Dar, daca i-as fi trimis vreodata un mesaj care contine, spre exemplu "5 euro", mi-ar fi raspuns in maxim 2 minute. De aici, si obsesia lui pentru bani. Am conversatii intregi cu el in care, efectiv ma rog de el sa faca ceva, dar el trateaza problema fara seriozitate de fiecare data. Am vrut sa ii cumpar si serverul... mi-a bagat un pret mai mult ca exagerat, si a continuat sa il tina facand absolut nimic. Un fondator ar trebui sa se ocupe de server-ul lui, chiar daca are alte 2 sau 3 pe langa acesta, nu sa il arunce deoparte. Ajunsesem ca owner sa fac avtivitatea la grade :)), lucru care mi se pare penibil din partea unui fondator, sa nu reuseasca sa faca asta. Am strans cam aproximativ 19 idei, o lista intreaga, pe care i-am dat-o lui sniper. Pun pariu ca daca acest topic nu se facea, si @snd nu observa ca ceva nu e cum trebuie aici pe server, lucruriile continuau.

    Acum vorbim despre staff, si despre sniper, deoarece el este vinovat si in privinta asta. Acum ceva timp, sniper a implementat o regula care spunea asa: persoanele care nu au varsta de 14 ani pe server nu pot fi acceptate ca staff (inclusiv cele care doneaza pentru staff). Dar, ce sa vezi, nu a trecut mult timp si vreo 3 sau 4 playeri cu varste de 12-13 ani au aparut ca membrii staff. :)) Cand am mers sa ma iau de sniper, a inceput sa ma injure si sa imi zica sa nu ma mai bag.

    Server-ul a ajuns sa fie predominant de staff din lipsa de jucatori 🙂 

    Ca sa nu mai aduc aminte, @Gabriel Țănău, cand avea owner a luat vac, evident, nu a mai primit owneru inapoi, deoarece scrie clar:Daca ati luat VAC/Cont Spart/Cont pierdut etc. nu primiti nimic inapoi. Este responsabilitatea voastra sa va pastrati contul.  Aici am intervenit eu... si am zis asa: haideti sa ne aducem aminte cand kent a luat vac de 3 ori :)) si de 3 ori a primit owneru inapoi. De ce? Ca se cunoaste cu sniper? Nu mi se pare corect sa ai acest tip de facilitate doar pe o prietenie, si nu numai mie nu mi s-a parut corect. Sa nu mai vorbim de restul jucatoriilor: red, skyzo, zatara, care au aparut cu owner/admin fara vreo cerere, fara vreo activitate, fara nimic, doar pentru ca se cunosteau cu sniper. SI nu numai mie mi se par gresite lucruriile astea, inclusiv playeriilor. Playerii, efectiv au inceput sa il injure pe sniper, sau sa faca misto de el, din cauza ca el face lucruriile pe care le face. As putea scrie aici pana maine, tot as mai gasi lucruri de spus, dar deja imi bat capu aiurea. Am renuntat la functia de owner deoarece ma simteam jignit, batjocorit si efectiv luat la misto pentru munca pe care o depuneam. Din gura lui sniper, sau si a lui laf (laf nu are el mare vina, il inteleg, dar sniper? nu are nicio scuza), nu am auzit in viata mea un multumesc, un bravo ba sherlock, un: apreciez ca te implici si susti serverul. Niciodata... si efectiv, nu am mai dorit sa ma implic, deoarece o faceam aiurea si depuneam efort degeaba, si cel mai grav... puneam suflet aiurea... Puneam suflet pentru server si o faceam degeaba. Si acum, lasand owneru la o parte, si serverul in general, o spun si o voi spune pana la sfarsit: Sniper, facand chestiile astea, in ochii mei vei ramane o persoana penibila din toate punctele de vedere. Si da, imi voi mentine parerea: server-ul nu are cum sa mai revina vreodata la gloria lui cu staff-ul si cu founderii de pe server la momentul actual. Salut comunitatea de jailbreak, va pup si va iubesc! Aveti grija!

    • Like 1
    • Love 5
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.