Sari la conținut

asrt0

Veteran
  • Număr conținut

    286
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    2

Postări postat de asrt0

  1. Acum 11 minute, Augustin a spus:

    nu bro, prietenul meu a zis " Mai intreaba ma-ta de mine" si eu am zis ma-ta de asta am luat inf omu era si foarte frustrat csf 
    Si eu stiu cand se da mute se scrie motivul nu [ . ]

    Si asta e adevarat, dar nu e asa de serioasa treaba, adica un mute de 10 minute nu dureaza mult. Tipu' mai e si pe la inceput, chiar daca aceste mici greseli nu ar trebui facute trebuie sa invete cumva

  2. Amandoi sunteti vai si amar. Nu mai faceti d-astea, avea voie sa-ti dea la a 2-a abatere 10 minute. Nu-mi pot da seama mult ce s-a intamplat din poza da' daca ai zis prima data 5 minute erau de ajuns. Acel silence de 1440 minute nu prea mi se pare normal, daca voia sa dea 1440 minute putea sa-i dea ban daca era chiar asa de grav. Amandoi nimic, e mute de 10 minute nu e mult si b4n in cel mai rau caz un warn, da' un avertisment este de ajuns. Nu va mai prostiti, acum serios.

  3. Is pro/contra, sunt intre ele. Am zis contra deoarece cred ca te-a banat cu un scop anume, adica el daca chiar a vazut ca ai avut aimbot ii era permis sa te baneze. Pro sunt deoarece daca tot ai coduri si adminul nu e sigur sau playerii se plang, inainte trebuie sa se faca o verificare nu pe loc. Pe loc se face doar daca se vede clar si ai acolo minim 4 dovezi. Eu cum n-am fost de fata nu pot sa-mi dau verdictul. Daca tu chiar ai avut aimbot astept cateva dovezi de la ban sau ivu.

  4. ★ Nume real: Mihnea
    ★ Nickname: astr0
    ★ Ore jucate (OBGLIGATORIU gametracker):https://www.gametracker.com/player/astr0/89.40.104.194:27015/

    ★ Ai avut ban-uri pe server? Specifica:nu
    ★ Vârstă:13 (pe 18 fac 14)

    ★ În ce oraș locuiești?:Arad

    ★ CNP (Primele 7 cifre):5070118
    ★ Steam ID (numeric): STEAM_1:0:171766412

    ★ Discord (nume+tag):astr0
    ★ De ce îți dorești acest privilegiu (minim 80 cuvinte): Doresc acest privilegiu pentru a ajuta playerii de pe server cu invatarea acestui mod de joc. Plus am mai avut grad pe acest server, nu prea am facut o treaba destul de bine data trecuta dar de data aceasta o sa fiu mai responsabil.
    ★ Ai citit regulamentul?:da ma da

    ★ Esti de acord sa dai un mic test pe discord?:da
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:da

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.