Sari la conținut

Alexmanu1

Member
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Alexmanu1

  1. 1 oră în urmă, Sppryter a spus:

     contra ,nu trb sa dai codul mersi si ti a mai fost respinsa cererea de unprestrict 

    Mda... si minte ca staff  pentru că nu au trecut 2 saptamani ci abia 3 sau 4 zile eram pe sv cand ai prestrictu  plus ca nu avea de ce să iti ceara codul cum a spus si sppryter

  2. Oricum daca e sa iau remove vreau sa spun ca Alexuu/sky etc. sunt cu el pe discord vorbesc mereu si mai ales sky a spus că are cod pe discord dar cand la sunat a spus că nu are cod si nu stiu ce.Oricum sper sa ia ban pentru conturi multiple+da cu cod tot serverul a spus că are hack fara nici o influențare dovezi o sa le las eu.

  3. ★ Nickname-ul tau:AlexForTheWin JB.USP.RO
    ★ Nickname admin reclamat:Squ1z jb.usp.ro
    ★ SteamID-ul Adminului:STEAM_1:0:164041199

    ★ SteamID-ul Tau:

     

    STEAM_1:0:536621666
    ★ Ora si data cand s-a intamplat:19.03.2020 ora 14:05
    ★ Motiv:Acest baiat da comenzi pe grade cu motivul slam, slam-ul a fost acordat la sfarsit de runda cand tot CT-ul era mort si mai mult de 4 secunde nu a fost acest slam.(a fost doar oooo KATANA atat.)
    ★ Dovezi:https://imgur.com/a/HjPuDh7
    ★ Alte detalii?:Nu, nu mai am.

  4. ★ Nume real: Apostu Alexandru
    ★ Nickname: Ked.(x)
    ★ Ore jucate (OBGLIGATORIU gametracker):40 de ore(am gametraker)

    ★ Ai avut ban-uri pe server? Specifica: da am avut 2 banuri de 30 m primul a fost cand am facut antijoc iar al doilea pentru abuz u@
    ★ Vârstă (minim 14 ani):14

    ★ În ce oraș locuiești?:Galati

    ★ CNP (Primele 7 cifre):5060704
    ★ Steam ID (numeric): STEAM_1:1:525220490
    ★ De ce îți dorești acest privilegiu (minim 80 cuvinte): Doresc sa ma alătur in acest privilegiu deoarece vreau sa ajut comunitatea fiind activ si ajutându playeri care au nevoie de sprijinul meu dândule răspunsuri concrete si corecte. 
    ★ Ai citit regulamentul?:Da.
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:Da.

  5. ★ Nickname:Ked.(x) (numele vechi FoRcE ByE)
    ★ Nickname-ul adminului:Droggy
    ★ Ora si Data (aproximativ) :30.01.2020 ora 21:37 (pe acolo)
    ★ Steam ID (numeric): 

     

    STEAM_1:1:525220490
    ★ Motiv-ul pentru care ai luat:Nu aveam nici o treaba cu comenzile ca si simon plus ca dadeam comenzi cu simon pe ct/free day nu aveam nici o treaba cu regulamentul nu il citisem dar am revenit in fortza citit regulamentul si invatand comenzi de la alti playeri de pe server acum stiu aproape tot regulamentul doar ca mai trebuie sa repet cateva chestii.

    ★ Mai ai ceva de spus?:Da as dorii sa imi cer scuze ca am mintit ca si staff+ca nu aveam voie. Motivul a fost ca vroiam ca si membru in staff sa pot juca in echipa CT(pedeapsa mea a fost acordata corect chiar nu ma simteam in stare sa sustin acea funtie) stiu ca am sanse foarte mici deoarece am mintit dar tot sper in continuarea(stiu ca au trecut 13zile dar nu cred ca este vreo problema na adica mai e o zii). Bafta!

  6. Chiar acum, Alexuu1337 a spus:

    Sa fie un pro tras de coadă , inteleg ca esti la început de helper dar nu ai voie sa iti dai ungag ca asa vrei tu, si faza cu u@ esti in staff dar nu incerca sa abuzezi de chestia asta.

    da am inteles aseara ai avut dreptate dar astazi nu mi-am dat un gag asteptam dovezile lui sppryter ca am dat astazi ungag

     

  7. ★ Nickname-ul tau:FoRcE ByE
    ★ Nickname admin reclamat:Sppryter
    ★ SteamID-ul Adminului:STEAM_1:0:456026704

    ★ SteamID-ul Tau:STEAM_1:1:525220490
    ★ Ora si data cand s-a intamplat:22:19 03.02.2020
    ★ Motiv: 1 imi da ban spunandu-mi ca folosesc aiurea u@ (chiar daca sunt in staff) plus de asta nu am facut spam sa primesc ban penultimul mesaj a fost hai da-mi ban iar ultimul da-mi ban plus ca el a inceput intrebandu-ma de la ce scara as vrea sa fie banu-l de la 1 la 10 iam spus 0 . Tot el a inceput cu *cearta* asta dintre noi spunandu-mi ca mi-am dat un ungag singur daca vede aceasta aplicatie il rog sa imi arate dovezile in care mi-am dat ungag singur(de astazi nu de aseara, aseara chiar sa intamplat dar vroiam sa fac o gluma imi dadeam gag inapoi in fine) ne find de ajuns a inceput sa imi dea GAG in continu de cate 15 minute mi-a dat  asa de vreo trei ori adica 45 minute ( cu motivul .)
    ★ Dovezi:https://imgur.com/a/ZKVe9Ew
    ★ Alte detalii?:Nu.

  8. ★ Nickname:ForRcE ByE 
    ★ Nickname-ul adminului:DroggY
    ★ Ora si Data (aproximativ) :18.01.2020 ora 19:00 cred
    ★ Steam ID (numeric): STEAM_1:1:525220490
    ★ Motiv-ul pentru care ai fost sanctionat: apai am dat comezi pe ct/free day cu simon si nu prea stiam sa dau comenzi 

    ★ Mai ai ceva de spus?:O seara/zi Bu

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.