Sari la conținut

XEMPA

Premium
  • Număr conținut

    61
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de XEMPA

  1. RO:

    Numele Tau : XEMPA
    Numele Admin-ului Reclamat : NT_Cripto

    Motivul Reclamatiei: Ban pentru wallhack 
    Dovezi (Obligatoriu) : Screenshot-4.png

    Martori (Optional) : irelevant
    Alte Adaugari: Vreau si eu dovada lui de wallhack , eu am jucat pe sv acum ceva timp intru 10 min si imi scrie pe chat inainte de ban moderatorul ca am wallhack. Ce admin face asta? La reason scrie spamming mic/Chat , de ce? Tot ce am scris de cand am intrat pe server se vede in poza . Iesisem de pe server ca numai erau playeri si am reintrat si am luat ban de la copii aia 2 . Si asa abia aveti playeri pe sv mai aveti si admini fara experienta; Astept dovada adminului cu wallhack . Tchus !

  2. Pare ca are cv dar , nu cred ca are. Cred ca pur si simplu avea chef de joaca. Eu zic ca este doar o neintelegere ! Pro unban si ochii in patru !

  3. Esti si pe lista mea de suspecti , si suntem vreo 4 admini care simt ca cv nu e ok. Parerea mea e sa ramana cu ban.

     

    Ai mai facut tu asa pe awp_jail ,de te-am intrebat ce casti ai de il auzi pe ala in partea cealalta. 

     

    pro ban in continuare. 

  4. Logica de copil inconstient.  Numai faptul ca ai wall in pc e grav . Nu pentru ce l-ai folosit ca sa faci poze doamne . Ramai cu banul , peste o saptamana te vadeam ca faci cerere de admin.

  5. pentru cine e pana la urma reclamatia? 

     

    2 la mana : Screenshot-1.jpg  eu iti dadeam permanent aici sincer , nu stateam la discutii mult cu tine! 

    3 la mana , daca tot sustii ca esti de-al comunitatii de ce injurii adminii de pe alte servere? 

     

     

    • Like 1
  6. Din pacate numai am nici un demo , pentru ca am facut curatenie . E vorba de ban dat cu o luna in urma . Nu imi amintesc de tine dar daca ai primit permanent inseamna ca am avut motiv intemeiat. @case @Laugh decideti ce se intampla cu respectivul. 

  7. Asa ajuti comunitatea tr4ash? Daca te uiti la cereri de admin ai sa vezi ca are ore deja pentru grad . Deci farm-ul e exclus, si pe langa asta am inteles ca a facut 3 killuri in runda cand a primit kick. Stii ce inseamna asta ? Abuz . Propun un 2/3 warn si la urmatoare greseala remove. Vezi @Lukas978 ce inseamna 13 ani si cu putere? 

    • Like 2
  8. Pro cu indulgenta , ai adunat tu ore dar am jucat mai nonstop pe sever si te-am vazut 1-2 ori . Mai interactioneaza si cu oamenii sa te cunoastem si noi mai bine pe viitor. 

     

    Success!

  9. 1. Numai da replay la acest topic pentru ca vei lua warn

    2. Nu te-a facut nimeni vedeta puiule

    3. Asteapta respunsul fondatorilor si decizia finala.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.