Sari la conținut

Mickey Mouse

Member
  • Număr conținut

    37
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

  • Zile Câștigate

    1

Postări postat de Mickey Mouse

  1. Acum 40 minute, FloRin a spus:

    aaaa.png Nick tău: Florin
    aaaa.png Gradul dorit: Helper (ts3) , (Am nevoie la mixuri sa pot muta gradele speciale etc )
    aaaa.png Cu ce ai ajutat serverul?: Mix/membri
     aaaa.png UniqueID: 

    aaaa.png Poti Dona?:Poate ca da !

     

    Nu prea ai respectat modelul. Unde este unique id tau ? Eu sunt de parere CONTRA ! Mai asteapta si rapunsul celorlalti colegi !

    • Like 1
  2. I see you love, limbajul tau lasa de dorit. Totusi puteai sa te calmezi sau sa te pui pe mute. Si o alta chestie, oamenii se joaca mix pentru for fun, nu pentru a fi cei mai tari pe tras. Ca ai scor 1-10 sau 20-4, nu conteaza. Orice om invata de la inceput si pe parcurs este expert in joc. CONTRA RECLAMAȚIE !

    • Like 1
  3. Chiar acum, Mickey Mouse a spus:

    Poftim cultura, Forwin asta explic si celor care nu detin gradu de Organizator Warnight sau Overwatched, ei ce treaba au la canalul Camera Inscrieri. Odata ce s-au inscris sa mearga la canalul lor sa stea acolo altfel nu sunt trecuti in challenge. Unii mai au si gura mare fata de cei care vor sa organizeze warnightul ca vai draga domnule de ce ii mutam. De asta ar trebuii facut o sedinta cu cei care se ocupa de warnight, adica organizatorii, overwatched pentru ca trebuie sa stabilim cine se ocupa de trecerea scorurilor si problemele la warnight si cine face verificari.

    -1 Tnq pentru limbaj !

     

    • Like 1
  4. Poftim cultura, Forwin asta explic si celor care nu detin gradu de Organizator Warnight sau Overwatched, ei ce treaba au la canalul Camera Inscrieri. Odata ce s-au inscris sa mearga la canalul lor sa stea acolo altfel nu sunt trecuti in challenge. Unii mai au si gura mare fata de cei care vor sa organizeze warnightul ca vai draga domnule de ce ii mutam. De asta ar trebuii facut o sedinta cu cei care se ocupa de warnight, adica organizatorii, overwatched pentru ca trebuie sa stabilim cine se ocupa de trecerea scorurilor si problemele la warnight si cine face verificari.

    -1 Tnq !

    • Like 1
  5. Acum 13 minute, forwin a spus:

    După cum spune și titlul , propun o ședință pe TeamSpeak3 cu stafful MIX Area & WarNight ( OverWatch , Admini , Grade și Organizatori WN ) pentru a decide odată și pentru a discuta subiectul cu verificările și tot tacâmul , se fac abuzuri de grade și de prietenii aici și nu este frumos .

    Mulțumesc pentru înțelegere .

    Sunt și eu de acord !

  6. Eu am fost pe server, eu nu am observat ca i s-a cerut wg, el mi-a zis ca isi da rr la cs in a doua repriza a meciului si dupa a primit ban. Eu nu am fost atent cand i s-a cerut wg. I-am zis lu Asu in chatul adminilor pe u@ ca colegu isi da rr la cs.

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.