Sari la conținut

Answer.

Member
  • Număr conținut

    63
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Answer.

  1. 1. Eu am fost la CT si tu mi ai spus urmatorul argument "comenzii pe CT?"

    2. Faci un post aiurea pentru ce?

    3. Ai luat unprestrict, propun sa te calmezii ca deja pot sa ti dau prestrict inapoi prin faptele de le facii si rasul neamuzant facut la microfon "ANAPOTA".

  2. Acum 1 minut, Gabi Balaurul a spus:

    Asta nu e freechat, e legat de reclamatie, nu a fost pe server cand s-a intamplat deci nu are de unde sa stie ce s-a intamplat

    ok, am inteles mi-ai facut post, ti ai dat argumentele, las o asa, lasa lumea sa dea contra/pro sau sa inchida unul dintre founderii reclamatia cu warn sau ce vor ei. Intelegii? 

    • Love 1
  3. Ti am dat secunde sa iesii de acolo, ai intrat de 2 orii. 1 data ai iesit apoi ai intrat din nou. Ti-am dat secunde sa parasestii gaura, ai stat un aproximativ de 10-15 secunde. Te-ai urcat inapoi pe scara si te-ai dus jos, nu stau dupa tine sa stai intr o gaura sa l astepti pe CT sa vina dupa tine.

  4. Prin simplul fapt ca tu si cu Vladut suntetii cei mai bunii prietenii, o sa va luatii apararea cel mai mult si cautatii motive sa luam orii warn - remove sau -1 intelegii? In momentul in care sunt pe discord cu niste oamenii si imi pot pune increderea in ei. Si + sunt in viata si incerc sa ma bat cu CT-ul de la arme, vrei sa ma opresc langa CT sa nu trag in el sa ti dau gag? I am spus "Pagaie dai tu gag pan' il omor eu pe DroGGy"

  5. ★ Nume real: David
    ★ Nickname: answer
    ★ Ore jucate (OBGLIGATORIU gametracker):https://www.gametracker.com/player/answer/89.40.104.194:27015/, asta e da plm doar ce am reintrat pe sv o sa le fac inapoi :)))

    ★ Ai avut ban-uri pe server? Specifica:Am avut unul de la sniper acum 2 ani cred sau 1. Am tras in unul prin perete la noroc si l am batut si mi-a dat ban =]
    ★ Vârstă:15

    ★ În ce oraș locuiești?:Craiova

    ★ CNP (Primele 7 cifre):5050211
    ★ Steam ID (numeric): https://steamcommunity.com/id/nexameister/

    ★ Discord (nume+tag):pizdo sunt ensuar#3571
    ★ De ce îți dorești acest privilegiu (minim 80 cuvinte): Doresc sa intru in aceasta comunitate frumoasa din privilegiile jucatorilor online zilnic, si activitatea playerilor, prin acest grad imi pot sa scap de oamenii toxici de pe server si cei care fac reclama la alte servere, este a 4 oara cand fac o cerere de helper pe acest server, 3 acceptate 1 respinsa, stiu cu ce se mananca aceasta functie de helper.
    ★ Ai citit regulamentul?:Nu dar da

    ★ Esti de acord sa dai un mic test pe discord?:Desigur
    ★ Ai aderat în grupul nostru de Steam?:Da.

  6. Acum 14 minute, Sppryter a spus:

    incearca valorant , dar nu  esti atat de activ precum zici  , insa o sa ti dau pro

    de cand am intrat staff si eram pe server de maxim 2 ori te-am vazut :c si plus trebuie sa mi iau o placa video sa ma pot juca in mai multe fps.Oricum valorant imi duce 100%100

×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.