Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 16.04.2023 în toate secțiunile

  1. Deoarece nu am gasit nici eu un plugin bun pentru Grenade, m am gandit sa fac eu unul. Compiler folosit: SourcePawn Compiler 1.10.0.6502 Informatii despre plugin: - 1. Nu primesti grenade in rundele de pistoale(runda 0 si runda 15) - 2. Nu se suprapun grenadele (nu primesti grenada respectia daca o ai deja, si asa mai departe) - 3. De adaugat in groups.ini "Grenades" "1" Sursa:
    1 punct
  2. Nu ai acel fișier vip_core.inc in folderul cu includes
    1 punct
  3. Salut , da eroare la compilare /groups/sourcemod/upload_tmp/textbqEijo.sp(5) : error 417: cannot read from file: "vip_core"
    1 punct
  4. Updated: - fixat un bug in care cei care se conectau putin mai tarziu si se spawnau, primeau 16k$ in runda de pistoale
    1 punct
  5. Updated: - Adaugat 16000 bani in fiecare runda(inafara de runde de pistoale) - A fost refacut o parte din plugin - A fost scoasa functionarea pluginului in Warmup
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.