Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 28.07.2022 în toate secțiunile

  1. 1440p pentru calitate maxima. Vizionare placuta! P.S Sound ON!
    2 puncte
  2. Salut! Revin cu o propunere buna zic eu, la fel cum a fost si cea din trecut cu blocarea site-ului B cand nu se joaca 5vs5. La inceput nu exista o solutie pentru ideea respectiva dar @kEnT89 a gasit acel plugin si acum e implementat, fiind foarte benefic zic eu. Observ zilnic ca pe server se joaca cam aceleasi 4 harti in mod repetitiv, mirage, inferno, dust2 si dust2gold. Cel mai prostesc mi se pare cand se joaca dust2 si vine vot si se alege d2gold sau invers, ceea ce devine obositor, eu personal chiar ies de pe server cand se intampla asa ceva. Pe CS 1.6 era un plugin care propunea la vot harti care nu se regaseau ultimele 2 sau 3 jucate. De exemplu daca se jucase mirage, inferno/dust2 - la vot ar fi venit nuke, vertigo, overpass, train, ancient. Le rotea in asa fel in cat sa fie o varietate mai mare de harti jucate si sa nu mai iasa playerii de pe server in unele situatii. Ar fi extraordinar daca s-ar gasi un plugin de felul acesta. O zi faina!
    1 punct
  3. Total de acord cu faza ca playerii isi doresc doar aceste harti. Eu totusi cred ca ei si le doresc pentru ca nu le stiu sau nu stiu sa le joace pe celelalte. Daca o se va gasi si se va pune acest plugin, o perioada de timp o sa ii "forteze" sa joace si celelalte harti si le vor invata incetul cu incetul si nu vor mai da quit de pe ele. Faci un "sacrificiu" pe termen scurt pentru un lucru mai bun pe termen lung. Harti mici: $2011$_csgo / 35hp_dusty_csgo / aim_fabrica / awp_india_csgo / deagle_skill / fy_snow_csgo / he_tennis_classic Hari ostatici: cs_assault / cs_italy / cs_militia / cs_office Harti mari: de_alexandra / de_ancient / de_aztec / de_cache / de_cbble / de_dust2 / de_gold_dust2 / de_inferno / de_kabul_b3 / de_mirage / de_nirage / de_nuke / de_overpass / de_train / de_vertigo / de_westwood Uite cate harti faine sunt pe server care nu se joaca absolut deloc.
    1 punct
  4. Eu sunt de acord cu propunerea lui sawreen doar ca au mai fost discutii de genu si cand se baga alte harti gen train , ancient playerii ieseau de pe server asta vor playerii sa jiace mirage.dust Si dustgold . Oricum eu sustin aceasta propunere
    1 punct
  5. O dovada cu hartile jucate de pe gametracker daca nu ma crede cineva, desi nu cred ca-i cazul.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.