Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 28.10.2021 în toate secțiunile

  1. 1. Numele tau ( din joc ) :VelCooN 2. Numele celui reclamat:Nede 3. Steamul celui reclamat: https://steamcommunity.com/profiles/76561199202046657 4. Motiv:Abuz de functie 5. Dovada:https://imgur.com/a/xQflwYe 6. Alte detalii:in primu rand minte ca are 18 ani si are 13 si 6 in puscarie cu ma-sa in maternitate futui familia-n gura 2. se da advertisment gag ban o zi dupa o saptamana nu 3 zile cum da gunoiu asta impertinent 3. NIght cat iti donez ca sa-l scoti pe asta din staff ca vomit numa cand ii vad numele si mi s-a facut rau de m-a luat ambulanta cand a zis ca are 18 ani 4. a dat ban la 4 din cei ma activi jucatori prostu dq 5. va respect old staff da asta va strica staffu!!
    3 puncte
  2. PRO:Multumim de banuri Nede te pwp (te fut in gurita)
    2 puncte
  3. pro cum de la o injuratura pe sv nu pe alte retele de social media sa dai ban 3 zile
    1 punct
  4. pro 100% n-are treaba cu gradul de admin, nu stie nici regulamentul, nu stie cand sa dea gag sau mute, nu stiu cum a devenit admin pe sv
    1 punct
  5. Pro sunt 100%sigur ca nu a citit regulamentu , a dat ban aiurea , minte si in legatura cu varsta si sa fim seriosi daca nu platea gradu nici nu il lua
    1 punct
  6. pro un impertinent care nu stie sa isi foloseasca gradul,il intreaba pe malcon cum se da mute,gag,kick/ban?daca plateste pt grad inseamna ca accepti pe oricine?stafful vechi va respect dar acest baiat va trage in jos foarte mult.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.