Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 25.05.2021 în toate secțiunile

  1. 1. Numele tau ( din joc ) : Rares ☯ OLD.USP.RO 2. Propun să: se adauge urmatorul MVP. 3. Motiv: Cred ca ar prinde bine server-ului. 4. Ai resurse pentru a fi adăugată aceasta propunere?: 5. Alte detalii: MVP-ul incepe de la minutul 0:20
    1 punct
  2. 1. Nickname: mgROCKSTAR old.usp.ro 2. Profilul tau de steam:https://steamcommunity.com/id/mgROCKSTAR/ 3. Gradul pe care îl deții:Admin. 4. De ce crezi ca meriți UP ?:Cred ca merit "UP" deoarece sunt destul de activ pe server, cat si pe activitatea de admin gag/mute/ban. 5. Ai citit regulamentul ?: vreau helper. 6. Alte detalii:Multumesc pentru timpul acordat!
    1 punct
  3. 1 punct
  4. PRO Stie cum sa se comporte, are activitate si isi face treaba cum trebuie.
    1 punct
  5. 1 punct
  6. Un mare PRO de la PRV fiindca m ai ajutat cand eram nou pe server si consider ca meriti o sansa
    1 punct
  7. 1 punct
  8. PRO Mi se pare ca e ce trebuie, are stilul ei de melodie faina si cred ca s-ar potrivi.
    1 punct
  9. PRO e casa melodia si are mult hype
    1 punct
  10. Dovezi insuficiente, nu mi se pare ca sufera daca a intrebat, insa tu ai fost cam nesimtit. Data viitoare poti veni cu dovezi mai concludente pentru ca adminul sa fie sanctionat.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.