Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 16.11.2020 în toate secțiunile

  1. Salut, numele meu este Alexandru , am 17 ani si sunt graphic designer pentru nexus gaming o sa va las aici cateva lucrari din portofoliul meu (ce ati vazut aici sunt putinele lucrari pe care eu le-am facut)
    2 puncte
  2. Si eu lucrez ca astronaut la Nasa. Ieri m am angajat. Maine plec pa marte, urati mi bafta!
    2 puncte
  3. mai bine va puneati de acord la un demo zic eo oricum contra unban de la mine
    2 puncte
  4. Nume server: bhop.usp.ro Mod: bhop De câţi admini ai nevoie?: minim 3, si 1 manager Contact: Twenty#1573 ; https://steamcommunity.com/id/20skroll Pentru postul de manager am nevoie de cineva care sa se ocupe de tot ce tine de forum dar si de mentenanta serverului in sine, deci niste cunostiinte basic de sourcemod sunt un mare plus. Am sa las 100% din profit managerului, poate asa e motivatia mai mare sa-si faca treaba bine. Model: Nick: Varsta: Steam/Discord: Ai experienta in adminat/management?:
    1 punct
  5. Atunci asteapta sa vezi ce parere au baietii ... :)) Ori te iarta ori incaseaza snd 5 euro zilele astea :))))) . din partea mea ai un Pro unban , te stiam baiat de treaba .
    1 punct
  6. Banul de pe dhak e scos pentru neprezentare demo, celalalt nu, e vechi de 6 luni n ai facut cerere la revedere. "Fiecare owner face ce vrea" nu prietene, asa a fost facut dintotdeauna Banditu +1 warn
    1 punct
  7. Am revenit cu edit mai sus!
    1 punct
  8. Nick: Sebastian Varsta: 15 Steam/Discord: Sebastiann#9605 Ai experienta in adminat/management?: Desigur.
    1 punct
  9. Felicitari, chiar imi place ceea ce faci!
    1 punct
  10. Nick: kayn Varsta: 20 Steam/Discord: kayn#2900 Ai experienta in adminat/management?: cred ca da
    1 punct
  11. PARERI? 2 CREATII PE SEARA ASTA P.S: De mentionat ca aici am incercat alt blur x
    1 punct
  12. Danielsan, cu atitudinea asta de academician, nu faci decat sa-ti atragi antipatia comunitatii la care vrei tu sa aderi (cand ajungi acasa dupa o zi de munca) . Swag, a incercat sa-ti explice cum trebuia sa ne prezinti situatia ta. Aici conteaza ca tu ai luat ban pe drept sau pe nedrept, nu conteaza faptul ca Swag e muci la gramatica limbii romane! Prin corectiile tale, nu faci altceva decat sa-ti pui singur bete in roata! Asteapta sa vina adminul in cauza, nu mai fi recalcitrant. Daca tot te dai intelectual, be gentleman!
    1 punct
  13. pro , pare o părere ok merita încercat și dacă iese ceva bun merită ținută.
    1 punct
  14. 1 punct
  15. 1 punct
  16. @UnReal nu prea merita unban daca omu sio luat deja ban pe alt cont amu juma de an, plus ca are un jeg de atitudine scoala e fix pula pe cs , vetera coinu era bun daca avea poate medalii intre ca sa arate ca nu e cont cumparat , dupa cum ii arata profilu asa presupun ca ii oricum nu asta conteaza
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.