Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 16.10.2020 în toate secțiunile

  1. 1 punct
  2. Alte imagini NU se mai fac, decat strict cele pentru comunitate! Nu se fac imagini pentru Facebook, YouTube sau alte platforme. T/c.
    1 punct
  3. Salut, organizam o campanie de admine pe GO.USP.RO! Adminele date vor fi incepand de la gradele Helper pana la Co-Owner Atentie, nu puteti lua direct grad mai mare de Administrator, trebuie sa pleci de la Helper sau Administrator in functie de ore, apoi e necesar sa faci cerere de UP! Cerintele de ore sunt: Helper - 20 ore Administrator - 40 ore Moderator - 60 ore Trusted - 100 ore Co-Owner - 200 ore Cererile de admin se fac aici: https://usp.ro/forum/forum/40-admin/ Cererile de UP se fac aici: https://usp.ro/forum/forum/39-upgrade/ Orele jucate se gasesti pe link-ul urmator: https://usp.ro/servere/go/cauta.php
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.