Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 18.08.2020 în toate secțiunile

  1. Hai noroc, pentru cei ce nu ma stiu, eu sunt Mario a.k.a. Sergentu', am 15 ani, si sunt moderatorul acestei frumoase comunitati de vreo 3 luni. Povestea mea cu USP, a inceput prin Decembrie, cand cautam un server de OLDCS. M-am logat pe forum la data de 22 Decembrie, pentru o cerere de staff pe serverul respectiv. Dupa un VAC dupa vreo 2-3 luni, m-am lasat de cs ceva timp, insa nu am plecat din comunitate, fiindca imi placea atmosfera de aici. Am inceput sa fac activitate la diferite subforumuri, iar cand am considerat ca am destula activitate, am aplicat pentru moderator, iar de aici se poate observa ce s-a intamplat. Cam aici se incheie si povestea mea, destul de boring, daca ma intrebi pe mine. Sincer, eu ma bucur ca m-am alaturat acestei comunitati, plina de oameni devotati, si super caterinca, mai ales ca asa am mai socializat si eu, ca stau toata ziua in casa :))))).
    1 punct
  2. Putem spune ca Google si Apple au luat un victory royale.
    1 punct
  3. Salut si bine v-am gasit (sanatosi sper)! Astazi voi da startul acestei categorii, unde fiecare membru sau staff isi poate spune povestea despre el alaturi de Comunitatea USP Romania. Dupa cum stiti, sunt unul din administratorii acestei comunitati de aproape un an, iar pe comunitate activez de 1 an si jumatate, asa ca am decis sa va impartasesc povestea mea in aceasta comunitate: Totul a inceput cand am cautat pe gametracker un server de arena 1v1 populat pe care sa ma pot juca si am dat de serverul nostru de arena. Asta a fost prin septembrie 2018. M-am jucat o perioada si dupa m-am lasat de tot de jocuri si de comunitati. Dupa, prin martie 2019, mi-am adus aminte de acest server de 1v1 si am intrat pe el sa ma joc. Mi-a placut la fel de mult ca prima data, poate chiar mai mult si am decis sa-mi fac cont pe forum pentru a ajunge cat mai sus pe server, de la helper la un grad cat mai mare, cat si pe forum. Scopul fiind dezvoltarea comunitatii. Nu m-am lasat si am facut cerere de moderator pentru staff forum, ulterior fiind acceptat. De aici totul e istorie. Ma bucur ca fac parte din aceasta familie, ca ma inteleg cu atatia oameni super intelegatori si destepti, ca desi la 15-16 ani (cat am avut cand am intrat prima data pe comunitate) am fost primit cu bratele deschise si ca am putut sa invat chestii noi in fiecare zi! Sfatul meu pentru voi este sa nu va lasati de nimic din ceea ce faceti, niciodata. Exemplu eu: un nimeni la inceput, ce juca pe un server for fun, iar acum am propriile mele servere TOP in Romania + pot sa ma dedic mai mult si mai fara frica in administrarea & dezvoltarea comunitatii noastre. Cum am reusit? Nu m-am lasat, m-am implicat cat mai mult, am avut RESPECT pentru oamenii cu mai multe realizari decat mine si, cel mai important, coloana vertebrala. Tu ce zici? Asteptam cu nerabdare sa ne spui povestea ta. Deschide un topic fara frica si spune-ne despre tine si USP.
    1 punct
  4. Nume:Albert Vârsta:16 Categoria pe care vrei s-o moderezi:Cafe/Forum Games(dar si movie&serial daca se poate evident) Contact (Steam/Skype/Facebook/etc.):Discord:Laugh Roaceru#0816 Steam:https://steamcommunity.com/profiles/76561198282438000/ De ce dorești să fii moderator?:Deoarece sunt pe comunitate de ceva timp si mereu mi-am dorit sa ajut comunitatea cu ce pot si eu.Sunt foarte activ pe forum si pot spune ca imi petrect timpul liber pe el. Astfel pot incerca si eu ceva diferit. Experiență în domeniu:Cat sa ma pot descurca.
    1 punct
  5. Nume: case Vârstă: 16 ani Gradul pentru care aplici: Global Moderator Motivul pentru care aplici pentru acest grad: Aduc Administratie & Dezvoltare, consider ca pot sa ma tin de treaba si sa ajut forumul cu cat mai mult posibil si pentru ca imi place sa ma implic. Experiență în domeniu: Peste 2 ani, am avut servere si grade pe mai multe forumuri Ce alte grade mai deți în comunitate/pe discord/pe serverele noastre: Admin pe ARENA.USP.RO
    1 punct
  6. Cerințe să acorzi zilnic forumului între trei sau patru ore pentru moderare minim 150 posturi minim 1 luna vechime fără avertismente/sancțiuni în ultima lună să știți foarte bine regulamentul general al forumului, precum și regulamentele din celelalte categorii fără istoric ce implică înșelătorii sau neseriozitate să știți să cooperați într-o echipă, cât mai plăcut să știți să vă păstrați calmul când sunteți provocați Model cerere Moderator: Nume: Vârsta: Categoria pe care vrei s-o moderezi: Contact (Steam/Discord/Facebook/etc.): De ce dorești să fii moderator?: Experiență în domeniu:
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.