Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 21.07.2020 în toate secțiunile

  1. 4 puncte
  2. Noi informatii importante cu privire la viitoarele procesoare Intel Alder Lake S au fost scapate pe internet. Aceasta scurgere de informatii este importanta deoarece dezvaluie planul companiei pentru noile generatii de procesoare, Intel planuieste o schimbare completa a procesoarelor, adaugand generatiei a 12-a doua tipuri de nuclee. O abordare similara ca a procesoarelor care echipeaza dispozitive mobile. Acest plan poate imbunatatii cu certitudine eficienta dispozitivelor mobile, insa nu stim nimic despre impactul deciziei pe care il poate avea in segementul destopurilor. - Alder Lake-S - 8 nuclee mari + 8 nuclee mici cu GT1 GPU - 6 nuclee mari + 0 nuclee cu GT1 GPU - Alder Lake-P - 2 nuclee mari + 8 nuclee mici cu GT2 GPU - 6 nuclee mari + 8 nuclee mici cu GT2 GPU - Alder Lake-M - 2 nuclee mari + 8 nuclee mici cu GT2 GPU S-ar putea sa vedem o combinatie destul de interesanta a noului proces de fabricatie. Partea de procesor va fi fabricata pe 10nm in timp ce partea de accelerare grafica integrata va fi pe 14nm. In acest mod procesoarele intel vor fi produse mai ieftin, asigurand o strategie similara competitorului sau direct, AMD. Daca tot ce am scris anterior se adevereste, va fi destul de interesant de privit competitia dintre Intel si AMD in zona de pret unde tabara rosie a castigat mult teren in ultimul an. Va reusi oare Alder Lake S sa tina astfel pasul si la capitolul eficienta? Mai ales intr-o lume in care AMD a reusit sa invinga Intel la una dintre putinele categorii pe care le domina gigantul albastru.
    2 puncte
  3. Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]:steam Text principal:H4RD Text secundar [usp.ro]:Daca se poate nu Dimensiuni:pentru steam
    1 punct
  4. Ai greșit categoria Aici îți alegi serverul pe care vrei sa aplici: https://usp.ro/forum/forum/2229-servere-counter-strike-global-offensive/
    1 punct
  5. Ce nu imi place e acel style la text de la ultimele avatare par prea in evidenta ! PS: Parerea mea !
    1 punct
  6. Descriere: Un plugin popular, pe care il gasesti aproape pe orice server si updatat aproape zilnic. Descărcare: https://github.com/R1KO/VIP-Core Denumire plugin: VIP Core Link oficial: https://github.com/R1KO/VIP-Core Imagini (opţional): - Alte precizari/detalii:
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.