Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 13.10.2019 în toate secțiunile

  1. Salut, am redeschis AWP.USP.RO Forum https://usp.ro/awp Stats https://usp.ro/servere/awp Bans https://bans.ro/awp Caut admini si 2 manageri Lasati reply in acest topic cei interesati
    4 puncte
  2. Sa ti amintesc de ce ai luat ban pe comunitatea aia? Oamenii maturi nu fac lucruri inutile. RESPINS.
    2 puncte
  3. vad ca e raiul designerilor aici.. postez asta in speranta ca pot sa ma dezvolt xx xx
    1 punct
  4. Prima propunere : !rename la helper,nu e nimic de zis aici,daca nu e admin pe server ne rugam de playeri cu reclama in nume sa-l schimbe pana la infinit. unu a refuzat sa il schimbe si toata harta am avut bind de kick pe el,daca aveam acces la comanda nu se intampla asta. A doua propunere : !slay la helper,sunt ogramada de copii care fac troll,se pun pe capu tau cand tii cu polaru,scout sau in crouch in general,si nu imi e asa sa le dau kick din prima,parca merge slay si dupa kick. A treia propunere : Sa existe pe forum o sectiune speciala pentru propuneri,cu un model frumos etc etc.
    1 punct
  5. Salut! Sunt dornic sa te ajut cu serverul (inclusiv cu rolul de manager daca este cazul). Am experienta de aproximativ 3 ani in administrat avand grad pe urmatoarele moduri: JailBreak, HNS, Arena, OldCS, DeathRun, Surf si Bhop dupa cum poti vedea in member title si pe cateva servere din afara comunitatii. In prezent sunt doar moderator pe jb.usp (tin sa precizez ca acolo moderatorul este mai mare decat adminul). Activitatea nu va fi o problema. Succes!
    1 punct
  6. imi place ce vad, ai evoluat cat de cat iar asta chiar se vede, mai este putin de lucrat pe ici pe colo sa fie mai ok dar in rest... keep working
    1 punct
  7. ba,arata bine.Mie cel putin imi place textul de la ultima creeatie.Imi place si blurul.Mai ai de lucrat doar la text. Just,KW!
    1 punct
  8. Pentru PUSSY- s-a folosit 4 layere text.Pe primul layer am folosit clipping mask, peste text a mai fost adaugat brushuri si gradient overlay.Ultimul e un smudge, si sub text e o textura de tip wood. La celalalt avatar e un style folosit de OREO, presonal probabil. Locked.
    1 punct
  9. Te-am vazut activ in ultimele zile, pro.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.