Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 27.07.2019 în toate secțiunile

  1. CONTRA , nu merita din orice punct de vedere .
    1 punct
  2. CONTRA,Mai ai de lucrat la comportament
    1 punct
  3. PRO! ACTIV SI NOOB!
    1 punct
  4. Intri aici si faci o cerere de unban dupa model! https://usp.ro/forum/forum/41-unban/ @snd daca poti sa inchizi acest topic?
    1 punct
  5. 1.Profil jucator: https://bans.ro/go/jucator.php?id=37517 2.Ai VIP pe server?: Nu 3.Profil TeamSpeak: https://rank.usp.ro/stats/list_rankup.php 1.Profil jucator: https://bans.ro/go/jucator.php?id=37517 2.Ai VIP pe server?: Nu 3.Profil TeamSpeak: OREO edit: am facut din nou pt ca nu mai puteam sa dau edit acl
    1 punct
  6. Omu are lvl mare pe faceit si cred ca highest rank dmg si ia ban? Edit:Pro Unban
    1 punct
  7. Dovada: https://imgur.com/WnzWmCU https://imgur.com/VokW9Nv @Theo @snd
    1 punct
  8. Stii ce o sa dau cartile pe fata, eu sunt pro unban pt ca nu mi se pare normal sa dai un ban permanent pt ca cnv jigneste staffu like WTF IS THIS??? si nu mai spun ca i ai rugat pe ceilalti (daniel,dope si presupun ca si azr si misterduck) sa dea contra unban pt ca nu il suporti tu pe skeletor, fii atent ca sa nu zici ca nu am zis eu si cu inca cnv (nu dau nume) suntem cu ochii pe voi pt ca deja trb curatat staff-ul asta like sa rogi pe ceilalti sa de contra unban e deja incredibil mai ales ca esti un membru staff si avem asteptari! P.S: Cer ca Skeletor Hitler sa fie unbanned pt aceasta chestie pt ca tot ce se vede aici e fals, toate contra unbanurile!
    1 punct
  9. CONTRA, mai ai de lucrat mult la comportament.
    0 puncte
  10. CONTRA mai ai de lucrat la comportament + ca eu consider ca daca ai avea helper l ai avea doar ca membrii de pe sv sa nu se ia de tine
    0 puncte
  11. 0 puncte
  12. 0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.