Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 09.01.2019 în toate secțiunile

  1. Contra, mai ai si tupeu, de fiecare data cand ma pun spec pe tine stai si freci pl prin baza, si cand nu sta nimeni spec pe tine ti o dai ca un zeu cu minim 5 killuri pe runda. Eventual daca stau mai mult de 5,6 runde spec pe tine iesi de pe server si mai reintri sa verifici daca mai sunt admini on.
    3 puncte
  2. Are dreptate, am intrat pe alt cont sa ma uit cum actioneaza ceilalti membri din staff. Sunt multi playeri care fac spam verbal sau injura si nu isi iau mute dar el a primit mute instant 30 de minute doar pentru ca a ras 1 secunda, nu mi se pare normal. In screen se vede cum el a luat mute dar alti playeri injura fara sa primeasca nimic, in acel caz gag. Off: Mi-am pus un prieten azi sa stea cu hack pe server timp de 3 ore, am si demo. S-au uitat cam 4-5 admini pe el si pur si simplu nu puteau sa ii dea ban desi avea wall si aim pe fata deoarece era nevoie de un demo si ei nu apucau sa-l faca, oricine are un cod si putin creier poate doar sa se opreasca cand vede spec pe el si toate codurile din ultimul timp au acest feature (cum avea si el). Nu zic ca staff-ul e incompetent nici ca ar fi mai bine sa mergem pe incredere de acum incolo, dar cateodata nu putem sa le dam ban ca isi opresc hack-ul cand le facem demo, nu e greu. Avem admini care le spun playerilor acuzati tot ce scriem pe u@, iar ei ne scriu pe chat sa ne faca "in ciuda". Imi pare rau ca a ajuns asa serverul, dar nu am cum sa fac prea multe doar cu cativa admini care au acelasi scop ca mine, acela de a avea un server curat si o comunitate bazata pe fair-play.
    3 puncte
  3. Regulamentul unui server este un exemplu pentru voi , nu trebuie respectat la perfectiune, la unele reguli daca adminul poate mai e intr-o stare buna in loc sa dea mute il avertizeaza vorbindu-i frumos. Nu esti robot sa fii programat pe ceva fix , faptul e consumat. Sunteti oameni , aveti materie cenusie , nu va luati doar dupa un regulament , ganditi-va si voi ce ar trebui sa faceti in anumite momente, alegeti decizii bune. Cya
    2 puncte
  4. @Serpent. la alte posturi ai raspuns raspunde si aici te rog. @PorcusorulMagic NXS.RO eu fac asta de ceva vreme doar sa vad cat de inapti sunt unii membri ai staffului, nici eu nu s breaz dar astia sunt sub orice critica, am vazut ca se da silence mute gag preferential, sau le este lene sa scrie 5 minute si dau 30 din prima.
    1 punct
  5. Principalul suspect în cazul atentatului asupra autocarului Borussiei Dortmund, Serghei Wenergold (29 de ani), a renunţat să facă apel după ce a fost condamnat la 14 ani de închisoare, anunţă Le Figaro. Avocatul lui Wenergold a făcut anunţul: "Ne-am retras cererea de apel". Procesul a durat aproape un an, iar Wenergold a fost acuzat că a intenţionat să producă un masacru. Avocatul a cerut o pedeapsă de cel mult zece ani, pentru că Wenergold ar fi vrut să sperie mulţimea, nu să omoare pe cineva. Magistraţii n-au avut milă şi au dictat o sentinţă de 14 ani, cu executare, iar acuzatul a renunţat şi la apel, astfel că va rămâne în arest. În urma atacului de pe 11 aprilie, nu au existat victime. Fundaşul Borussiei de la acel moment, Marc Bartra, a fost transportat la spital după ce a fost rănit de geamul autocarului. Deflagraţia a spart geamul, iar Batra a fost rănit la mână. De suferit a mai avut un poliţist care se afla în zonă. Acesta s-a ales cu timpanul spart, din cauza suflului exploziei. O explozie cu bombă a avut loc lângă autocarul Borussiei Dortmund înaintea meciului cu AS Monaco, din sferturile Ligii Campionilor, programat pe 11 aprilie, la 21:45. Explozia a avut loc chiar în faţa autocarului, care a fost serios avariat. sursa: prosport.ro
    1 punct
  6. Pentru 5 euro, ai milioane de wallpapere free pe workshop. Eu zic că se merită (pentru developer măcar banii ). Adică țin minte că am folosit și eu ceva free, dar când am prins banii, am luat să am oficial fără probleme.
    1 punct
  7. 1 punct
  8. Pentru efecte imi lasi pm.
    1 punct
  9. acceptat rpg.evict.ro rpg.ev1ct.ro
    1 punct
  10. Nu mi se pare corect deoarece asa scrie in regulament, chiar daca poate in trecut a mai avut antecedente cand se certa cu alti playeri, sunt mult mai multi pe server care fac asta si stiti si voi despre acest fapt. Eu nu iau partea nimanui si e ultimul meu mesaj pe aceasta tema, va salut.
    1 punct
  11. 1 punct
  12. Contra, chiar daca te descurci regula e regula.
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.