Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 26.11.2018 în toate secțiunile

  1. https://imgur.com/a/rE9ob4q
    1 punct
  2. Esti incredibil... Ai vrut sa fi admin si ai descoperit forum-ul. Daca omul ti-a spus doar A inseamna ca erati mai putin de 10 oameni pe server; Mikeey e de mult timp pe aici si stie ce face. Daca erati mai putin de 10 pe server( cred ca e nevoie sa precizez ca asta inseamna ca nu erati 5v5) la acea ora Mikeey a avut completa, dar completa dreptate in intreaga situatie. Cred ca toti adminii sunt de acord cu mine cand spun ca atunci cand vine unu mai smecher si spune ca el nu face cum zice admin-ul, ca nu e el sefu' lui se enerveaza maxim. Sa nu mai spun ca din raspunsul lui Vulkan la cererea ta de helper se intelege ca nu ai cel mai adecvat limbaj pe server. Acum nu stim cum te-ai exprimat cand i-ai zis ca TU mergi B si ca nu faci cum zice el. Concluzie: Parerea mea este ca Mikeey nu a actionat gresit. Ban-ul oricum a expirat. -pwp
    1 punct
  3. Ce este Steam? Steam este o platformă de distribuţie digitală a jocurilor video pentru Windows, Linux şi Mac dezvoltată de Valve Corporation. Aceasta permite utlizatorilor să cumpere şi să joace jocurile pe calculator. În octombrie 2012, Valve a extins serviciul, incluzând şi software pe lângă jocuri. Pe ce sisteme de operare poate rula Steam? Deşi iniţial dezvoltat pentru utilizarea pe Microsoft Windows, clientul s-a extins pentru a include OS X şi versiuni Linux şi clienţii cu funcţionalitate limitată pe consola PlayStation 3 şi pentru dispozitive mobile iOS şi Android. Valve a construit, de asemenea, SteamOS, un sistem de operare bazat pe Linux, construit în jurul clientul Steam proiectat pentru linia sa de microconsole Steam Machine şi orice calculator personal ce îndeplineşte specificaţile minime. Ce ofera Steam? Folosind Steam instalarea oricarui joc din lista celor disponibile se face in totalitate online. Aplicatia Steam propriu zisa este oferita gratuit de Valve si poate fi downloadata de pe site-ul http://www.steampowered.com, dar pentru a o folosi utilizatorii trebuie sa aiba un cont, care de asemenea poate fi creat gratis. Jocurile pot fi cumparate sau activate direct din aplicatia Steam, preturile pornind de la cativa €, cele mai vechi costand din principiu mai putin decat cele aparute recent. De unde pot descarca aplicatia Steam? Aplicatia Steam pentru calculatoare in general poate fi descarcata facand click aici. De asemenea, puteti instala aplicatia si pe telefonul dumneavastora pe care o puteti descarca de pe App Store sau Google Play.
    1 punct
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.