Sari la conținut

Tabel Lideri

Conținut Popular

Afișez conținut cu cea mai mare reputație pe 30.07.2020 în toate secțiunile

  1. mi se pare penibila chestia asta cu gradul de "detinator neserios" adica la urma e o comunitate care se respecta si isi respecta membrii. Nu suntem aici sa judecam, nu avem de unde sa stim ce probleme i-au aparut acelei persoane de este nevoita sa inchida sau sa vanda serverul... Nu mi se pare ok sa catalogam persoane in modul asta pentru ca nu le-a mers treaba cu serverul si acum incearca sa mai scoata un ban de pe urma lui ca sa nu iasa chiar asa in "paguba", fie ca au aparut certuri, probleme financiare, lipsa de pricepere sau orice altceva
    2 puncte
  2. Maxim 20E pentru jocurile care sunt cumpărate și pentru CS ca nu ai Vac
    1 punct
  3. Programul beta pentru Android 11 a fost lansat recent, acest lucru ne-a permis sa aruncam o privire asupra noutatilor implementate. Functia interesanta care mi-a atras atentia, o regasim in sistemul de permisiuni al utilizatorului. Aplicatiile care vor solicita acces la camera sau microfon pot primi acum permisiunea noastra o singura data. Daca aplicatia solicita acces, noi il vom permite temporar selectand „Permiteti numai in timp ce aplicatia se afla in uz”. Prin aceasta miscare, aplicatia nu va mai rula in fundal, inchizandu-se complet pana la urmatoarea accesare. In Android 11, de fiecare data cand aplicatia dvs. solicita o permisiune legata de locatie, microfon sau camera foto, dialogul cu permisiunile vor contine o optiune numita „Numai de data aceasta”. Daca utilizatorul selecteaza optiunea in ferestra de dialog, aplicatia dvs. primeste o permisiune temporara. Sursa: site-ul dezvoltatorului Android 11 Cand utilizezi o aplicatie pentru identificarea unei melodi sau pentru a realiza o fotografie, stiati ca microfonul sau camera foto raman pornite? Anumite aplicatii ruland in fundal strict pentru colectarea de date. Functia de autorizare prezenta in Android 11 nu este perfecta cu siguranta, existand si alte permisiuni care ar trebui filtrate prin acest mecanism. Momentan functia pare sa se focuseze mai mult asupra camerei si a microfonului. Google va reusi cel mai probabil sa ne ofere instrumente de securitate calitative in timp.
    1 punct
  4. 1 punct
  5. CONTRA regulament necitit, ai mai facut o cerere acum 2 ore de pe alt cont de forum, ai spus ca ai 13 ani dupa 14 si acum 15.
    0 puncte
Acest tabel lideri este setat pe București/GMT+03:00
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.