ChampZewRege Posted August 15, 2023 Share Posted August 15, 2023 Salutari ! pe harta de_nuke prima runda in jurul orei 22:05 in prima runda am intrebat de jaxi unde e , acest domn mi a oferit mute pentru ca am "spamat chat ul " intreband de jaxi s a primit un gag de 5 minute fara niciun motiv .. as dori sa se ia masuri asupra staffului plus ca nu este prima oara cand acest domn actioneaza in genul acesta . si ar trebui sa se discute mai multi membri staff despre cum sa admineze server ul .. uni exagereaza foarte mult si sunt dezamagit , mai ales ca am facut si eu parte din aceasta comunitate . Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaxi_usp Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 (edited) Salut @ChampZewRege, aici este categoria pentru reclamații FIRE.CSGO.RO. Dacă vrei să faci o reclamație pentru un membru Staff de pe GO.USP.RO, atunci îți las aici link către categoria reclamații GO.USP.RO (https://usp.ro/forum/forum/42-go-reclamații/) + modelul corect de reclamație pentru server-ul GO.USP.RO . Edited August 16, 2023 by jaxiᵘˢᵖ Connect: ->CS.USP.RO [Competitive] ->ARENA.USP.RO [Multi Arena 1V1] ->FIRE.USP.RO [Competitive] ->Steam: jaxi_usp ->Discord: jaxi_usp Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angrry™ Posted August 16, 2023 Share Posted August 16, 2023 Intr-adevar, te-ai repetat de 3 ori intr-o singura runda spunand ca e un jucator afk si posibil de acea sa fi primit gag pentru spam. O sa discut cu adminul in cauza sa nu se mai repete, data viitoare va primi warn. Intrebarea mea pentru tine, @ChampZewRege este de ce ai 2 conturi pe forum? Cred ca stii ca nu e voie si stii deja sa intri pe Discord/Steam si sa ma contactezi pe mine sau pe ceilalti membri din staff pentru a rezolva problema. In continuare vei suporta si tu consecintele daca nu vei respecta regulamentul comunitatii. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts