hehue21 Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 Fac acest reqest deoarece "mi am invitat prietenii sa injur staff ul". Sedan s a suparat pe mine deoarece mi a zis ca sunt slab si i am zis si eu acelasi lucru si mi a dat ban peste 3 saptamani permanent. Imi pare rau daca v ati simtit prost dar nu am eu nicio vina ca altii va injura pe sv. Mersi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehue21 Posted February 18, 2023 Author Share Posted February 18, 2023 btw ma cheama ScarryBoy pe csgo Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeDaN_ Posted February 18, 2023 Share Posted February 18, 2023 asa bun ti-am zis ca esti tu mi-ai zis la fel dupaia ce ai facut ? ai continuat sa ma insulti cu: ca sunt prost , ca nu este csgo-ul de mine plus de asa pe steam imi dadeai mesaje jignitoare aduti aminte da normal ca iti aduci preteni sa ne injure cum poti sa zici ca nu il cunosti cand iai zis ca zica o injuratura tu daca nu cunosti omu ii spui sa zica o injuratura? asa ca ssuporti consecintele daca ssunteti smecheri TRIMITE MESAJ Nick: Ip-ul: Click aici pentru a afla (IPv4) SteamID: (Numeric) Link profil steam: Adminul care te-a banat: Admini prezenti: Motivul pentru care ai primit ban: Data si Ora: asta ii un model de respectat bun plus de asta trimiti pretenii sa imi ceara sa iti dau unbann si plus de asta si injura Sedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
hehue21 Posted February 18, 2023 Author Share Posted February 18, 2023 imi pare rau ca am fost toxic cu tine eu doar le am zis sa vb cu mine despre ban nu sa te injure. dar cum vrei tu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Poda Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Respecta modelul de cerere unban daca vrei sa fi luat in serios si revin o cu post Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLM Posted February 19, 2023 Share Posted February 19, 2023 Cum a spus @SeDaN_ mai sus, copiaza modelul respectiv si intra aici: https://usp.ro/forum/forum/6284-cereri-unban/ si apesi pe Start new topic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts