66mmi Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 Nick: mmi SteamID/Steam Profile: STEAM_1:0:646984551 https://steamcommunity.com/id/66mmi_/ Adminul care te-a banat: pastila Motiv ban: wall Dovezi: Data/Ora/Harta:de_dust2 26.12.2022 21:15 Alte detalii: ma jucam linistit si mi a dat ban, eu inteleg ca suferi cand te bate cineva, dar ma puteai pune spec frumos si sa mi ceri datele teamviewer si ti dadeam sa faci verificare, strici tot cheful de joaca var 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastile Posted December 26, 2022 Share Posted December 26, 2022 (edited) Aici este dovada mea,se vede clar cum isi face timeing-uri perfecte si la inceput unde am deschis consola el sare random in baza si il vede pe ala in t spawn si nu e singur acolo ca sa zici ca se asigura dupa ramane ala ultimu de la ct viu intreaba ''e lung si asta'' si tot el raspunde cu ''e mid'' si dupa zice ''ct'' si cand trece prin smoke da noscope fix unde a fost el (sa zicem ca asa sa nimerit aici) da cand e in pit cu awp si trage la ''misto'' cu tinta pe ei cu awp prima data am zis sa zici ca a facut el asa dar dupa inca de 2 ori e suspect si la final se pozitioneaza in asa fel in cat ala din spate lung de la porti sa nu il bata si ii face bait coechiperului si dupa face prefire. Acum astept si parerea colegilor. Edited December 26, 2022 by Pastile 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
66mmi Posted December 27, 2022 Author Share Posted December 27, 2022 pe bune ? daca asta ti se pare asa suspect de ce nu mi ai facut verificare frate si la smoke uri, toata lumea trage la fel, daca inveti jocul putin si stii pozitiile si tot smoke ul nu e o problema in a incerca sa bati om cand trage din smoke si faza cu "e short" te rog frumos sa urci demo pe un site si sa dea voice_enable 0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeDaN_ Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Contra unban ai niste faze dubioase plus de asta pastile joaca faceit stie el ce stie 2 Sedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastile Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Acum 11 ore, 66mmi a spus: si la smoke uri, toata lumea trage la fel, daca inveti jocul putin si stii pozitiile si tot smoke ul nu e o problema in a incerca sa bati om cand trage din smoke Da bro incerci sa localizezi de unde se trage si sa tragi multiple gloante in zona respectiva nu sa pui tinta la car si dai flick pe site prin smoke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLM Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Contra unban, acolo pe lung stiai ca ai 1 in dreapta si cand s a aratat coechipieru te ai retras si dupa i ai facut peek. Si mai sunt destule faze. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Costel Vulcanizare Posted December 27, 2022 Share Posted December 27, 2022 Contra unban, stand spec pe el am observat ca desi adversarii lui nu scapau niciun pas el tot ii stia 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolii Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 Contru unban,prea multe pog shoturi ca sa pari "clear",in pit se vede clar care e treaba,plus de aia si aabuzezi polaru,nu ai movement nu ai aim.Legende de lvl 5 ,sa ramana banu! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MisuBolea Posted December 28, 2022 Share Posted December 28, 2022 4:40 si 5:13 cam dubioase fazele, dar sa spunem ca poti cunoaste pozitiile in zona aia. In rest nu pare ca ai avut ceva, din partea mea ai PRO UNBAN ! M.B 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toeke Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 Hai noroc , am vazut ca mai esti banat pe mai multe servere din aceleasi motive , sa zicem ca au fost aiurea .Un cont principal ? a stai , e singuru :).Fie , vorbim la 600 de ore ca "stiu jocu" , asa e :). Jucam faceit , cu asta? https://faceitfinder.com/stats/76561199254234830/matches :)). Cat despre deomu , nu mai are rost sa vorbim , facem asa la sanchi niste pik uri . Fie , contra unban. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
66mmi Posted December 29, 2022 Author Share Posted December 29, 2022 da, am main www.steamcommunity.com/id/dtz26 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toeke Posted December 29, 2022 Share Posted December 29, 2022 29 minutes ago, 66mmi said: da, am main www.steamcommunity.com/id/dtz26 https://steamcommunity.com/id/26mla si asta nu e tot al tau? EDIT: sau asta , nu esti tot tu? https://steamcommunity.com/profiles/76561199248254597 :)))) , vad ca aveti acelasi nume Link to comment Share on other sites More sharing options...
66mmi Posted December 30, 2022 Author Share Posted December 30, 2022 La 29.12.2022 la 16:01, Toeke a spus: https://steamcommunity.com/id/26mla si asta nu e tot al tau? EDIT: sau asta , nu esti tot tu? https://steamcommunity.com/profiles/76561199248254597 :)))) , vad ca aveti acelasi nume daca vedeai mmi, erau ale mele Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toeke Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Acum 7 minute, 66mmi a spus: daca vedeai mmi, erau ale mele Exact, nu e ca și cum conturile alea au avut sau au la istoric același nume ca pe care le ai avut și pe main ul ala :)), deci sfatul meu e sa lași prosteala și nu sunt ale mele :). Fie, asta nu face mai mult decât a întări acel demo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VLM Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 (edited) 1 hour ago, 66mmi said: daca vedeai mmi, erau ale mele Ce scrie acolo, mmi sau ca nu vad bine. Asa ca lasa vrajeala de 2 lei si drum bun in alta parte. Edited December 30, 2022 by VLM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toeke Posted December 30, 2022 Share Posted December 30, 2022 Acum 4 minute, VLM a spus: Ce scrie acolo, mmi sau ca nu vad bine. Asa ca lasa vrajeala de 2 lei si drum bun in alta parte. Lasa l ma ca nu sunt ale lui :)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEnT89 Posted January 7, 2023 Share Posted January 7, 2023 Banurile pe care are VAC au peste 180 de zile, A mai fost banat pe ggez,dar la ce demo a facut adminul respectiv cu 3 kill-uri si are maxim 1 minut in care nu se vede nimic si a primit si unban. M-am uitat si eu la demo de cateva ori,dar sincer nu mi se pare sa aiba ceva. Astept adminii pe discord sa imi explice ce au vazut ei si eu nu. Unban ! T/C DNS: FIRE.USP.RO IP: 188.212.100.121:27015 MOD:COMPETITIV CANAL DISCORD: -> CLICK AICI <- CANAL YOUTUBE: -> CLICK AICI <- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts