Qubicon Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 1. Adaugarea unui avatar default. 2. Adaugarea unui minim de posturi pentru a folosi chat-ul. In acest mod va fi promovata activitatea pe forum. 3. Adaugarea unei limite de a da maxim 10 like-uri pe zi. In acest fel vor si reprezenta ceva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hTc ;x N2 / RazorGTR. Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Pro 1, 2. 3 ce rost are, adica cine sa controleze pe fiecare in parte daca a dat 10 like-uri sau nu.. lol.Daca te oferi sa faci tu un plugin ceva pentru comunitate ca sa masoare exact care si cum a dat like, treaba da, eu sunt contra pentru ideea 3. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qubicon Posted July 28, 2017 Author Share Posted July 28, 2017 Acum 4 minute, RazorGTR a spus: Pro 1, 2. 3 ce rost are, adica cine sa controleze pe fiecare in parte daca a dat 10 like-uri sau nu.. lol.Daca te oferi sa faci tu un plugin ceva pentru comunitate ca sa masoare exact care si cum a dat like, treaba da, eu sunt contra pentru ideea 3. Se poate seta limita fara sa mai adaugi niciun plugin. In acest fel nu vei vedea o persoana in clasament cu 300 de like-uri ce posteaza doar la Prezentari si Jocuri forumiste. Seek quality. ;) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hTc ;x N2 / RazorGTR. Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 Chiar acum, Qubicon a spus: Se poate seta limita fara sa mai adaugi niciun plugin. In acest fel nu vei vedea o persoana in clasament cu 300 de like-uri ce posteaza doar la Prezentari si Jocuri forumiste. Pai si ce propui sa se interzica like-urile la Cafenea, etc. ?Eu sunt pro, la asta. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Qubicon Posted July 28, 2017 Author Share Posted July 28, 2017 Acum 3 minute, RazorGTR a spus: Pai si ce propui sa se interzica like-urile la Cafenea, etc. ? Unde am scris eu asta? Ma refer la faptul ca in acest mod se vor strange like-uri doar la posturile cu adevarat utile. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeNyS Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 PRO PRO PRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
t3d Posted July 28, 2017 Share Posted July 28, 2017 1 - acceptat, se va adauga incurand. 2 - unii isi fac cont pe forum doar pentru a face o cerere de admin(un-ban/reclamatie) iar strainii vor avea nevoie de el pentru a gasii locul corect unde sa faca un topic. Multi vor fi dezorientati, gandeste-te ca sunt o groaza care gresesc sectiunile, vrei sa le cerem unor straini sa faca 20 de post-uri gresite doar pentru a avea acces la chat ca mai apoi sa ceara ajutor sa faca o cerere corecta? Respins 3 - Cred ca e o idee buna sa existe o limita, si cred ca o voi implementa deoarece ai dreptate, reputatia ar trebuii chiar sa insemne ceva anume si mai ales ca unii isi pot pune prietenii sa-si dea like-uri unul pentru altul. Acceptat topic closed 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
snd Posted July 29, 2017 Share Posted July 29, 2017 - am pus limita la 10 aprecieri pe zi din partea userilor normali, o sa adaug maine si limitari pentru staff - avatar default adaugat - propunerea cu chatul respinsa Connect: cs.usp.ro [competitive] Steam: https://steamcommunity.com/id/so_und Discord: snd0001 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts