Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat

  1. Azi
  2. Andrei_Blue

    Vând cont steam

    Se vinde cont de Steam cu jocurile următoare: City Car Driving, Geometry Dash, Spaceflight Simulator, Seen, Gang Beasts, DiRT Rally 2.0. (6 jocuri) Inventar de articole: STEAM: 7 Mai multe detalii în privat, mă puteți contacta pe: Discord: andrei_blue Accept plata: PayPal, Revolut și PaysafeCard. NU dau si contul de mail, vă ajut să vă setați parola/cont nou mail după plata. Pret: 180 lei
  3. Contra Nu aiorele necesare si linkul de la game tracker nu este pus.
  4. Ieri
  5. Contra Nu ai orele necesare si nici linkul de la gametracker nu l ai pus.
  6. Contra Nu ai pus poza cu orele nici link de la gametracker bafta alta data!!
  7. nu ai pus poza cu orele nici link gametracker nu ai orele Contra
  8. Nume (numele tau real) :George Nume IGN (numele de pe server) :FlyPenguin Varsta :18 Primele 3 cifre din CNP :505 SteamID (exemplu: STEAM_1:0:00000) :STEAM_1:1:167433854 Ore jucate pe server (link gametracker + screenshot de pe server accesand comanda !ore) :nu e Ai citit regulamentul? : "da, dar sa nu ma intrebi din el". De ce vrei sa intri in Staff pe acest server? :Stiu foarte bine cum sta treaba am avut helper si mod mult timp pe old HNS Altele : .
  9. regulamentul nu l-ai citit nici orele nu le ai Contra
  10. Ultima săptămână
  11. Contra , Nu ai orele necesare
  12. CONTRA Nu ai orele necesare si nu ai citit regulamentul.
  13. Contra Nu ai orele necesare,nu ai citit regulamentul,nu ai pus linkul de la gametracker. Nu are nici o relevanta ca joci de 5-6 zile trebuie sa îndeplinești cerințele inainte de a face o cerere helper.
  14. Contra Nu ai orele necesare si nu cred ca o sa te descurci.
  15. Contra nai orele necesare orele pentru a putea face cerere este 20 sa după tel și nu cred că te vei descurca bafta alta data!
  16. Din neatentie nu am zis cuvantul secreti, ,,Da, dar nu ma intreba de el" Scuzati-mi neatentia.
  17. Nume (numele tau real) :Cinteza Sebastian Andrei Nume IGN (numele de pe server) :Trosco Varsta :15 Primele 3 cifre din CNP :509 SteamID (exemplu: STEAM_1:0:00000) :STEAM_1:0:763227461 Ore jucate pe server (link gametracker + screenshot de pe server accesand comanda !ore) :Am 16 ore. Ai citit regulamentul? :Desigur. De ce vrei sa intri in Staff pe acest server? :Imi place foarte multi sa ma joc pe server si as vrea sa ajut si eu serverul cu ce pot in game. Altele :Da, stiu ca n-am 16 ore dar joc de 5-6 zile pe server.
  18. Contra , Trebuie sa astepti o luna dupa ce ai fost acceptat ca helper
  19. Contra , Trebuie sa astepti o luna dupa ce ai fost acceptat ca helper
  20. Contra , Trebuie sa astepti o luna dupa ce ai fost acceptat ca helper
  21. contra imatur nu prea sti comenzile
  22. Contra Nu prea esti matur cate odata te mai certi cu playeri link pus incorect la gametracker momentan nu cred ca meriti gradul de mod
  23. nu consider ca meriti gradul Contra
  24. https://www.gametracker.com/godpekog/
  25. Contra Nu esti matur deloc si nu cred ca esti demn sa ai gradul de moderator. (nici nu ai pus linkul de la gametracker,daca viitoare fi mai atent)
  1. Încarcă mai multă activitate
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.