Sari la conținut

Toată activitatea

Acest curent se actualizează automat

  1. Ieri
  2. Nu respecti modelul Contra
  3. Pro Foarte de treaba activ capabil avad in vedere ca ai mai avut servere te vei descurca perfect cu gradul
  4. PRO Capabil,de treaba,cererea facuta cum trebuie,are experienta,are varsta necesara(mi a confirmat privat),numa bun pentru grad.
  5. Pro Capabil foarte de treaba stie comenzi spor !
  6. Nume (numele tau real) : Razvan Nume IGN (numele de pe server) : Rzv Varsta : as prefera sa nu spun, dar va pot asigura ca am varsta necesara Primele 3 cifre din CNP : repet, as prefera sa nu spun SteamID (exemplu: STEAM_1:0:00000) : STEAM_1:1:531503617 Ore jucate pe server (link gametracker + screenshot de pe server accesand comanda !ore) : https://www.gametracker.com/player/Rzv/188.212.102.248:27015/ && https://cdn.rzv.ovh/i/ore.png Ai citit regulamentul? : da, dar sa nu ma intrebi din el De ce vrei sa intri in Staff pe acest server? : Initial, nu voiam sa fac o cerere helper, insa am fost incurajat de catre staff-ul actual sa o fac deoarece experienta mea(se poate vedea in semnatura), modul in care ajut jucatorii si felul in care vorbesc cu acestia ar putea aduce beneficii serverului Altele : Fiti mai buni!
  7. Ultima săptămână
  8. Contra Nu ai pus poza cu orele de pe server,esti de treaba si nu esti toxic deloc,dar nu pare ca ai mai avut experienta si nu cred ca esti pregatit sa ai acest grade de helper.
  9. special

    DISCUTII

    PROPUN SA II DAI FTPLUI SPECIAL/HOPE!
  10. Contra nu consider momentan ca esti pregatit pentru grad nu prea esti activ din ce vad poza cu orele nepusa bafta alta data
  11. Contra esti un pic toxic nu consider ca te vei descurca ca staff chiar daca nu iti merge sa pui poza tot trebe pusa spor!
  12. Nume (numele tau real) :Sebi Nume IGN (numele de pe server) :Trosco Varsta :15 Primele 3 cifre din CNP :509 SteamID (exemplu: STEAM_1:0:00000) :STEAM_1:0:763227461 Ore jucate pe server (link gametracker + screenshot de pe server accesand comanda !ore) :GameTracker.com : Player Page for Trosco Ai citit regulamentul? :da dar sa nu ma intrebi din el De ce vrei sa intri in Staff pe acest server? :Pentru ca am experienta si imi doresc sa ma alatur echipei staff. Altele :Am 27 de ore. Poza nu pot trimite pentru ca nu mi merge sa fac ss. O zi buna!
  13. Utilizatorul Luk95 a fost avertizat la data de 05/22/2024 10:25 PM de către VLM Avertismentul a fost emis din post Motiv: Nerespectarea regulamentului unei categorii Notă membru: Nicio notă oferită Sancțiune: - Puncte avertisment: 1 care expiră la data de 06/06/2024 10:25 PM - Restricționat din a posta conținut: Indefinitely - Acces la site suspendat: Indefinitely Citește regulamentul forumului pentru a evita să fii sancționat
  14. Mai devreme
  15. Andrei_Blue

    Vând cont steam

    Se vinde cont de Steam cu jocurile următoare: City Car Driving, Geometry Dash, Spaceflight Simulator, Seen, Gang Beasts, DiRT Rally 2.0. (6 jocuri) Inventar de articole: STEAM: 7 Mai multe detalii în privat, mă puteți contacta pe: Discord: andrei_blue Accept plata: PayPal, Revolut și PaysafeCard. NU dau si contul de mail, vă ajut să vă setați parola/cont nou mail după plata. Pret: 180 lei
  16. Contra Nu aiorele necesare si linkul de la game tracker nu este pus.
  17. Contra Nu ai orele necesare si nici linkul de la gametracker nu l ai pus.
  18. Contra Nu ai pus poza cu orele nici link de la gametracker bafta alta data!!
  19. nu ai pus poza cu orele nici link gametracker nu ai orele Contra
  20. Nume (numele tau real) :George Nume IGN (numele de pe server) :FlyPenguin Varsta :18 Primele 3 cifre din CNP :505 SteamID (exemplu: STEAM_1:0:00000) :STEAM_1:1:167433854 Ore jucate pe server (link gametracker + screenshot de pe server accesand comanda !ore) :nu e Ai citit regulamentul? : "da, dar sa nu ma intrebi din el". De ce vrei sa intri in Staff pe acest server? :Stiu foarte bine cum sta treaba am avut helper si mod mult timp pe old HNS Altele : .
  21. regulamentul nu l-ai citit nici orele nu le ai Contra
  1. Încarcă mai multă activitate
×
×
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.