CioaTa In CarTier Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 (edited) Salut , azi in jurul orei 00:00 am intrat pe serverul de csgo pe care am 1300 de ore , care apropo au fost sterse , lafel si cele 650 de ore din top pe care le aveam , si am sesizat ca am mut permanent pe nici un motiv , poate am injurat cativa codati sau am urlat in microfon, dar in nici un caz nu am jignit adminii sau playerii care nu aveau nici o treaba , asa ca rog frumos daca se poate desigur, sa imi fie scos mutul , si pe aceasta cale imi cer si scuze daca am jignit/deranjat pe cineva prin atitudinea mea . (probabil am baut cam mult cand am urlat in microfon daca ala e motivul) P.S: ms de cei 3 ani jucati aici Edited May 28, 2023 by CioaTa In CarTier Link to comment Share on other sites More sharing options...
SeDaN_ Posted May 28, 2023 Share Posted May 28, 2023 Contra Silence nu se da degeaba plus nu conteaza cati ani ai pe sv conteaza cum te comporti nu sa injuri sa urlii profitati ca nu erau admini pe sv Sedan Link to comment Share on other sites More sharing options...
supjerrino Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Contra nu se da silence degeaba. Mai mult nu zic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pastile Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Contra Indiferent de cat timp ai petrecut pe server daca nu ai avut un comportament adecvat iti meriti silenceu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
⚡Pika-Choo-Choo⚡ Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Acum 11 ore, CioaTa In CarTier a spus: Salut , azi in jurul orei 00:00 am intrat pe serverul de csgo pe care am 1300 de ore , care apropo au fost sterse , lafel si cele 650 de ore din top pe care le aveam , si am sesizat ca am mut permanent pe nici un motiv , poate am injurat cativa codati sau am urlat in microfon, dar in nici un caz nu am jignit adminii sau playerii care nu aveau nici o treaba , asa ca rog frumos daca se poate desigur, sa imi fie scos mutul , si pe aceasta cale imi cer si scuze daca am jignit/deranjat pe cineva prin atitudinea mea . (probabil am baut cam mult cand am urlat in microfon daca ala e motivul) P.S: ms de cei 3 ani jucati aici Asta e pe principiul "Stiti cine sunt eu? " Poate totusi l-ai luat pe merit, stii ca ai gura cam mare.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEnT89 Posted May 29, 2023 Share Posted May 29, 2023 Eu nu stiu cum mai ai tupeul sa vii aici si sa faci cerere. Vroiam sa ma uit cu sedan la un demo de pe server.dar din intamplare am dat de voi,tu cu gipsy. Faceati ca toate animalele pe server,bagai muzica pe server. Daca vreti sa va bateti p**a,ati gresit server-ul. Si aici nu e vorba de ce ai facut sau cine ai fost pe server,aici e vorba de respect,care din pacate,tu nu stii cei ala. Silentul este dat pe 3 luni,iti convie sau nu,ramai cu el. DNS: FIRE.USP.RO IP: 188.212.100.121:27015 MOD:COMPETITIV CANAL DISCORD: -> CLICK AICI <- CANAL YOUTUBE: -> CLICK AICI <- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts