Spoder Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Acest SMD abuzeaza de functia de admin. Mi-a dat ban pentru ca am spus "ez". Acest "ez" face parte din mine si ma reprezinta. Multumesc, Spoder. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EdiZewPeAWP Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 (edited) 1. Reclamatiile se fac in sectiunea respectiva. 2. Ziceai incontinuu "esti ez smd", "ez smd", etc. 3. SMD te a avertizat ca daca mai spui o data, iti da gag. Tu ai continuat. 4. Dupa ce ti ai luat gag, ai inceput sa vb pe u@, luandu-l la intrebari ca dc ti-a dat gag. 5. Dupa ce ti ai luat ungag, ai continuat cu ez. 6. Banul este de o ora. Edited June 22, 2021 by EdiZewPeAWP Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SMD_ Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 (edited) 1 respecta modelul 2 este un ban de o oră 3 ți-am spus că dacă mai abuzezi de acest "ez" primesti gag nu ai inteles ai mai pus de 3 ori ez ti-am dat gag dupa scrii pe u@ dc ti-am dat gag si ți-am raspus mai greu pt ca deja stiai dc dupa ce ți-a trecut gag de 10 min mi-ai spis ca sunt ez adica m-ai luat peste picior si ai primit ban 60 de min pentru spam si dupa ai intrat de pe alt cont si ai inceput sa te iei de mine si ti-a dat ban edi dupa tot 60 de min Edit 1: nu imi pasa ca te reprezinta cat timp tiltezi jucători nu esti amuzant dacă chiar vrei sa te faci remarcat poti sa te faci prin ceva pozitiv Edit 2: unde e abuzul in functie plus ca in regulament scrie clar, ca daca nu am incalcar nimic nu ai dreptul sa ma iei la intrebari plus ca te-am si avertizat Seara frumoasa am spus tot ce am avut de zis acum astept si parerea celorlalti admini Edited June 22, 2021 by -SMD_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xyr3x Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 1. Modelul nu este respectat 2. Banul nu este permanent este pe o perioada de 60 min 3.Reclamatia nu are sens 4. De cate ori sa va mai spun sa incetati cu spam ul de ez ? Eu sunt baiat bun cu voi nu va dau gag dar daca mai continuati asa schimbam foaia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniăl Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 Il inteleg pe spoďer nu scrie ez cu rautate sau cu toxicitate este o forma pe care obsnuieste sa o foloseasca a cuvantului lol sau xD ori =)) cum scriem noi . Asa faceam si eu dar de distractie si de fun pana s a luat joween de mine si i a zis si Emmei despre asta . Eram in echipa si ne distram nu faceam cu intentia de a se oftica cei din echipa adversa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Toeke Posted June 22, 2021 Share Posted June 22, 2021 0 sa modificam puțin regulamentul și cu suferințele astea, ca nu e ok, bun se înțelege când faci 1 data, de 7 ori, dar când devii enervant, e deja de prost gust. Reclamație efectiv, fără rost, cauți cearta și nimic mai mult. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoder Posted June 23, 2021 Author Share Posted June 23, 2021 (edited) Treaba e ca inca se zicea ez lejer pe server si nu ai facut nimic decat pentru mine. Si te-ai si agitat prea tare pentru un simplu ez, apoi m-am agitat si eu si te-am facut pe tine ez. Si dupa ce mi-ai dat gag ziceau baietii ez... E o forma de exprimare. Gag-ul sunt sigur ca-l meritam dar nu si ban, e prea mult. Edited June 23, 2021 by Spoder Link to comment Share on other sites More sharing options...
-SMD_ Posted June 23, 2021 Share Posted June 23, 2021 Acum 9 ore, -SMD_ a spus: 1 respecta modelul 2 este un ban de o oră 3 ți-am spus că dacă mai abuzezi de acest "ez" primesti gag nu ai inteles ai mai pus de 3 ori ez ti-am dat gag dupa scrii pe u@ dc ti-am dat gag si ți-am raspus mai greu pt ca deja stiai dc dupa ce ți-a trecut gag de 10 min mi-ai spis ca sunt ez adica m-ai luat peste picior si ai primit ban 60 de min pentru spam si dupa ai intrat de pe alt cont si ai inceput sa te iei de mine si ti-a dat ban edi dupa tot 60 de min Edit 1: nu imi pasa ca te reprezinta cat timp tiltezi jucători nu esti amuzant dacă chiar vrei sa te faci remarcat poti sa te faci prin ceva pozitiv Edit 2: unde e abuzul in functie plus ca in regulament scrie clar, ca daca nu am incalcar nimic nu ai dreptul sa ma iei la intrebari plus ca te-am si avertizat Seara frumoasa am spus tot ce am avut de zis acum astept si parerea celorlalti admini Edit 3: nu stiu dC nu mai pot sa il editez in mare ti-am dat pentru motivul ca ai comentat pe u@ si ca mi-ai spus esti ez si eu m-am simimtit luat peste picior in legatura cu cei de care zici tu ez nu au spus tot meciul au spus odată si dupa instant si tu curios nu cum de băieții aia s-au potrivit la timeing perfect între ei si cu tine plus ca ei au spus doar atunci a mai fost o mapă dupa cu ei si nu au scris nimic In fine consider că tot subiectul asta l-ai vrut pentru atentie cum am văzut și mai sus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spoder Posted June 23, 2021 Author Share Posted June 23, 2021 Atunci iti multumesc pentru atentia acordata. ps: dupa ce am primit ban-ul, nu mi-a scris pentru cat timp... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CioaTa In CarTier Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 spoder stii si tu ca faci numai troll , si pe voice si pe text , si in joc , daca nu incetezi , ban permanent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kEnT89 Posted June 30, 2021 Share Posted June 30, 2021 T/C DNS: FIRE.USP.RO IP: 188.212.100.121:27015 MOD:COMPETITIV CANAL DISCORD: -> CLICK AICI <- CANAL YOUTUBE: -> CLICK AICI <- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts