carlos Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Nume pe steam : opozitia carlos Numele celui reclamat : Grekku Motiv : Ban fara motiv,stau si imi fac warmup-ul cu baietii pe discord si am primit ban dintr-o data. Informatii suplimentare : I-am pus pe prietenii mei sa-l intrebe pe admin de ce m-a banat si a zis ca aveam hs rate-u de 50%,unul dintre cei de pe discord avea 67%,altul 76% si mi-a dat ban fara nici un motiv si dovada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
USP Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Reclamația ta a fost trimisă cu succes. Totuși, dacă voiai să reclami un admin / jucător de pe unul dintre serverele de Counter-Strike trebuia să faci cererea în secțiunea serverului pe care s-a întâmplat incidentul / abuzul: Vezi aici lista completă cu serverele de Counter-Strike, alege serverul dorit și refă reclamația acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angrry™ Posted January 25, 2021 Share Posted January 25, 2021 Te rog sa alegi un server de aici: https://usp.ro/forum/forum/2229-servere-counter-strike-global-offensive/ Si sa completezi acolo o cerere de unban/reclamatie. Aici e sectiunea pentru reclamatii catre staff-ul de pe forum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts