Gabi77. Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Nume: Puisor Numele celui reclamat: VasYiY Motivul reclamației:Am luat ban permanent degeaba. Topicul/postarea in cauza:Ban Dovezi (dacă este cazul):Nu am mai facut ss, dar se poate vedea in ban history cred. Informații suplimentare:Am facut spray din peretele de la under palace si am facut un kill prin noroc si peste 2 secunde vad ca a venit banul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
USP Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Reclamația ta a fost trimisă cu succes. Totuși, dacă voiai să reclami un admin / jucător de pe unul dintre serverele de Counter-Strike trebuia să faci cererea în secțiunea serverului pe care s-a întâmplat incidentul / abuzul: Vezi aici lista completă cu serverele de Counter-Strike, alege serverul dorit și refă reclamația acolo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Angrry™ Posted January 21, 2021 Share Posted January 21, 2021 Salut, alege serverul unde ai luat ban de aici: https://usp.ro/forum/forum/2229-servere-counter-strike-global-offensive/ Si completeaza cerere de unban acolo. Aici sunt plangeri/reclamatii pentru staff-ul forumului. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts