-
Topicuri
-
Postări
-
Acceptat. Poti sa intri pe canalul tau si sa il editezi, sa ii setezi ce parola doresti, ce descriere doresti. Iar atunci cand te afli pe canal, poti sa tragi pe canalul tau pe oricine care se afla pe canalul de Welcome.
-
Nume Canal: mitruuut Adăugare sub-canal: Fondator pe Canal: Mitruut Unique ID:SvwyWzNkhYVVFZPZmTlhr8NRnx4=
-
Tip [avatar(forum sau steam)/semnatura/banner/etc]: Butoane discord Text principal: PRO | CONTRA | ACCEPTAT| RESPINS Text secundar [usp.ro] Dimensiuni: ceva sa se potriveasca bine pe discord pentru a ne fi mai usor sa dam pro / contra/ acceptat /respins pe serverul de discord Stock/Render/Tema[obligatoriu]:nu Alte precizari nu
-
Salutare. Din ce vad apare ca ai primit unban. Daca mai ai probleme, pe serverul FIRE.USP.RO, se pot face cereri si la ei pe discord: https://discord.gg/52dBaNt
-
Sal. Puteti sa verificati de ce am luat ban wall pe nedrept? nickname Antonio. si Numaru1. Am intrat pe alt cont sa cer raspunsuri si am fost banat direct fara explicatii. Cam 23:15 15.03.2026 Joc de atata timp pe sv( dinainte de 2025). Daca nu stiti sa jucati sau sunteti slabi macar nu dati ban pe nedrept 🙂 zic si eu As dori unban si remove admin celor care m-au banat si scuze din partea lor
-
-
Contribuitori populari
Fără top contribuitori săptămâna asta.
-
Realizări recente
-
Staff Online
Nici un membru de arătat