Sari la conținut
  • Alegerile noastre

• Server CS2 românesc CS.USP.RO
      CS.USP.RO este oficial de Counter-Strike 2 al comunității USP.

Server 100% românesc, cu peste 8 ani vechime, este unul dintre primele servere românești de CS:GO, iar mai apoi CS2.

IP: connect cs.usp.ro sau connect 188.212.102.225:27015
             Fondator/Manager principal: @Angrry™
      Manageri secundari: @Flame @Ghostica

PENTRU CERERI ADMIN/UNBAN, RECLAMAȚII ȘI ALTE INFORMAȚII INTRAȚI PE SERVERUL DE DISCORD:
      https://discord.gg/EjH2j7quRC

• Like
      • 0 răspunsuri
    • USP Esports organizator FACEIT
      USP Esports este organizator de competiții pe FACEIT.

USP CS2 FACEIT CLUB
        • Love
        • Like
      • 0 răspunsuri
    • Serverul de Discord USP
      Serverul de Discord al comunității și al serverelor USP
      https://discord.gg/EjH2j7quRC

Link cont forum-discord
        • Like
      • 0 răspunsuri
  • Topicuri

• Postări

• Nickname:mio/miodrag SteamID:flowerz EZ.USP.RO Discord ID:miodrag19 Vârsta:12 ani Experiență SM (Source Mode): nu am experienta  Motivul pentru care dorești admin:Doresc să devin admin pentru că îmi pasă de comunitatea din care fac parte și vreau să contribui la menținerea unei atmosfere plăcute, sigure și echitabile pentru toți membrii. Îmi place să ajut oamenii, să rezolv conflicte și să mă asigur că regulile sunt respectate, astfel încât toată lumea să se bucure de o experiență pozitivă. Ce intelegi prin a fi admin?:A fi admin înseamnă responsabilitate, imparțialitate și dedicare. Înseamnă să fii activ, să răspunzi prompt la probleme, să aplici regulile corect și să fii un exemplu pentru ceilalți. Nu este doar o funcție cu autoritate, ci un rol în care trebuie să fii echilibrat, răbdător și orientat spre binele comunității. Poți intra minim 2 ore/zi pe server [Da / Nu]:in general da Poti intra minim 10 min/zi pe forum? [ Da / Nu ]:da O sa răspund la toate cererile de ban / unban / admin etc? [Da / Nu]:da Ai citit regulamentul Playerilor? [Da / Nu]:da Ai citit regulamentul Adminilor? [Da / Nu]:da Este permisă schimbarea harții înainte de terminarea acesteia? [Da / Nu]:daca este o cerere de la playeri da   Te rugam sa ne raspunzi cum ai proceda tu in urmatoarele situatii: 1.Un jucător înjură excesiv pe server advertizment si daca continua gag 20 min. 2.Un jucător are un comportament toxic (fara injurii)advertizment si daca continua gag 20 min ptr toxicitate., 3.Joaca cu coduri ma duc pe spectator si il analizez si daca are ban permanent., 4.Aplicați o sancțiune greșită "Îmi asum greșeala de a fi aplicat o sancțiune incorectă. A fost o neînțelegere / o decizie luată prea rapid / o interpretare greșită a situației. Îmi cer scuze persoanei afectate și voi corecta sancțiunea cât mai repede posibil. Voi fi mai atent pe viitor pentru a evita situații asemănătoare.", 5.Intra un jucător nou și are întrebări ii explic ce neclaritati are cu servarul.
    • Utilizatorul Hatuna a fost avertizat la data de 05/30/25 07:10 AM de către Flame Avertismentul a fost emis din post   Motiv: Reclama Notă membru: Nicio notă oferită Sancțiune: - Puncte avertisment: 5 care nu expiră niciodată   Citește regulamentul forumului pentru a evita să fii sancționat  
    • Utilizatorul Lobbont a fost avertizat la data de 05/30/25 07:10 AM de către Flame Avertismentul a fost emis din post   Motiv: Reclama Notă membru: Nicio notă oferită Sancțiune: - Puncte avertisment: 5 care nu expiră niciodată   Citește regulamentul forumului pentru a evita să fii sancționat  
    • Utilizatorul Bahala a fost avertizat la data de 05/30/25 07:10 AM de către Flame Avertismentul a fost emis din post   Motiv: Reclama Notă membru: Nicio notă oferită Sancțiune: - Puncte avertisment: 5 care nu expiră niciodată   Citește regulamentul forumului pentru a evita să fii sancționat  
    • Nume: SteamID: Motiv: Dovada: Ai citit Regulament Jucatori / Regulament Admin? [Da / Nu]:   Puteti pune si profilul jucatorului. Dovada trebuie sa fie video sau poza(daca este vorba de injuraturi etc).
  • Contribuitori populari

Fără top contribuitori săptămâna asta.

• Realizări recente

• flowerz a obținut o insignă
      Conversation Starter
    • Appo a obținut o insignă
      One Year In
    • Hatuna a obținut o insignă
      First Post
    • Lobbont a obținut o insignă
      First Post
    • Bahala a obținut o insignă
      Conversation Starter
  • Staff Online

Nici un membru de arătat

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.