Sari la conținut
  • Alegerile noastre

• Server CS2 românesc CS.USP.RO
      CS.USP.RO este oficial de Counter-Strike 2 al comunității USP.

Server 100% românesc, cu peste 8 ani vechime, este unul dintre primele servere românești de CS:GO, iar mai apoi CS2.

IP: connect cs.usp.ro sau connect 188.212.102.225:27015
             Fondator/Manager principal: @Angrry™
      Manageri secundari: @Flame @Ghostica

PENTRU CERERI ADMIN/UNBAN, RECLAMAȚII ȘI ALTE INFORMAȚII INTRAȚI PE SERVERUL DE DISCORD:
      https://discord.gg/EjH2j7quRC

• Like
      • 0 răspunsuri
    • USP Esports organizator FACEIT
      USP Esports este organizator de competiții pe FACEIT.

USP CS2 FACEIT CLUB
        • Love
        • Like
      • 0 răspunsuri
    • Serverul de Discord USP
      Serverul de Discord al comunității și al serverelor USP
      https://discord.gg/EjH2j7quRC

Link cont forum-discord
        • Like
      • 0 răspunsuri
  • Topicuri

• Postări

• Utilizatorul bdbappy7318 a fost avertizat la data de 03/08/25 05:12 PM de către Flame Avertismentul a fost emis din post   Motiv: Reclama Notă membru: Nicio notă oferită Sancțiune: - Puncte avertisment: 5 care nu expiră niciodată   Citește regulamentul forumului pentru a evita să fii sancționat  
    • Utilizatorul DesireeDaniel a fost avertizat la data de 03/08/25 05:12 PM de către Flame Avertismentul a fost emis din post   Motiv: Reclama Notă membru: Nicio notă oferită Sancțiune: - Puncte avertisment: 5 care nu expiră niciodată   Citește regulamentul forumului pentru a evita să fii sancționat  
    • Salutare, e vorba de serverul FIRE, intra pe serverul de discord: https://discord.gg/SrjdZAVdTb si poti sa faci cerere de unban acolo.
    • In seara asta am intrat de pe alt cont pe sv ul de competitiv fara sa stiu ca interzis sa intri de pe alt cont decat de pe cel main. Iar domnu admin AXU, un admin foarte ,,inteligent`` mi a dat ban fara sa zica nimic, doar inainte sa mi dea ban ma intrebat daca pe main am vac, zicandu i ca NU. Dupa am intrat de pe main sa l intreb de ce mi a dat ban deoarece nu mi s a parut justificat, iar el mi a spus ,,despre ce vorbesti aici``. Apoi i am zis las o asa, sanatos sa fii. Mai apoi dandu mi ban si pe main. Nu ma intereseaza asa mult de ban nu stau sa ma joc toata ziua doar cand am timp dupa munca....totusi mi  s a parut imatur si nejustificat. Mai ales la varsta lui ca pare matur.....dar mna doar pare... my acc: Steam Community :: شهيد فخور
    • Utilizatorul Antoniozlf a fost avertizat la data de 02/12/2025 07:30 PM de către VLM Avertismentul a fost emis din post   Motiv: Nerespectarea regulamentului unei categorii Notă membru: Nicio notă oferită Sancțiune: - Puncte avertisment: 1 care expiră la data de 02/27/2025 07:30 PM - Restricționat din a posta conținut: Indefinitely - Acces la site suspendat: Indefinitely   Citește regulamentul forumului pentru a evita să fii sancționat  
  • Contribuitori populari

• Realizări recente

• Blancoo a obținut o insignă
      Week One Done
    • Blancoo a obținut o insignă
      One Month Later
    • DesireeDaniel a obținut o insignă
      First Post
    • coman a obținut o insignă
      Reacting Well
    • Twistzzzz a obținut o insignă
      Week One Done
  • Staff Online

Nici un membru de arătat

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui. Also by continuing using this website you agree with the Terms of Use and Privacy Policy.